NEVIĐENI SKANDAL! EMINU JAHOVIĆ JURILI PO HOTELU DA PLATI RAČUNE?! Tražila dodatne usluge pa se pravila luda!
Emina Jahović, Foto: Printscreen

skandal

NEVIĐENI SKANDAL! EMINU JAHOVIĆ JURILI PO HOTELU DA PLATI RAČUNE?! Tražila dodatne usluge pa se pravila luda!

Jurili je po hotelu zbog neplaćenih računa!

Objavljeno:

Osim što nije želela da plati dodatne usluge koje je koristila u luksuznom odmaralištu, pevačica nije htela ni da časti osoblje bakšišem, navode mediji iz Turske

Čini se da pevačica Emina Jahović smatra da za nju ne važe ista pravila kao za ostatak sveta!

Naime, kako pišu turski mediji, pevačica se našla u centru skandala nakon što je navodno odbila da plati račun za dodatne usluge koje je koristila u jednom hotelu u turskom letovalištu Godžek, niti je, kako se navodi, osoblju davala bakšiš. Kako je jedan zaposleni u luksuznom odmaralištu u kojem je Emina odsela naveo za turske medije, pevačica još uvek nije izmirila svoja dugovanja prema hotelu, u kojem godinama letuje sa svojom porodicom.

Emina Jahović
foto: printscreen

Jahovićeva: Promenila sam 30 dadilja

Emina Jahović pre dve godine stavila je tačku na brak sa turskim pevačem Mustafom Sandalom sa kojim ima sinove Jamana i Javuza. Emina se nedavno prisetila odrastanja svojih sinova, te je ispričala da je promenila čak 30 dadilja za svog prvenca Jamana.

- Nikome nisam verovala. Promenila sam 30 dadilja za njegovih prvih godinu i po dana. Niko mi se nije dopadao. Imali smo jednu medicinsku sestru iz Bugarske. Ona je bila čudna. Nije mi davala da uzimam dete kad ja hoću. Recimo, kaže mi: „Ne može sad, on spava“ ili slično. Pusti me, ženo, dete je moje! Odmah sam sledeći dan rekla Mustafi da moramo da se rešimo te žene - objasnila je pevačica.

Emina kao i svake godine odmara sa svojom porodicom iz Srbije u jednom popularnom letovalištu u Godžeku. Ovoga puta, Emina je na odmor stigla krajem leta, tu su boravili nekoliko dana, uživali su u moru i suncu i svemu što letnji odmor, ali i hotel pruža. Međutim, ove godine situacija nije bila kao i svih prethodnih jer je Emina na kraju odmora sve zaposlene u hotelu stavila u komplikovanu situaciju - naveo je za turske medije izvor iz hotela u kojem je muzička zvezda odsela sa porodicom. Kako je ispričao, pevačica navodno još uvek nije platila račune za dodatne usluge koje je koristila u hotelu.

Emina Jahović
foto: Printscreen Instagram

- Jeli su, pili, a ništa nisu platili. Nisu čak ni bakšiš ostavljali radnicima hotela. Osoblje hotela jurilo je Eminu kako bi naplatilo račun i imali smo mnogo problema sa tim - rekao je jedan od zaposlenih u hotelu, a ovim povodom Jahovićeva se nije oglašavala za turske medije.

Umesto toga, nakon što je ova priča obavljena, pevačica se obratila prekršajnom sudu u Turskoj sa zahtevom da se ta vest zabrani „jer je ponižavajuća i šteti njenom ugledu“, naveli su turski mediji. Međutim, kako je preneo turski portal „sabah“, sud je odbacio njen zahtev, jer je ocenio da bi to ugrozilo slobodu štampe u Turskoj.

Bonus video:

(Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.