ISPLIVALA NAJVEĆA TAJNA ŽELJKA ŠAŠICA I KSENIJE PAJČIN! Ovo su KRILI ČAK 14 GODINA, on napokon rešio da sve PRIZNA!
Foto: Printscreen/instagram/ksenija_pajcin

isplivalo!

ISPLIVALA NAJVEĆA TAJNA ŽELJKA ŠAŠICA I KSENIJE PAJČIN! Ovo su KRILI ČAK 14 GODINA, on napokon rešio da sve PRIZNA!

Ksenija u pesmi repuje na španskom i engleskom jeziku

Objavljeno:

Željko Šašić i pokojna Ksenija Pajčin pre 14 godina su zajedno snimili pesmu, a ona nikada nije ugledala svetlost dana, ovaj “biser” stoji negde u arhivi i čeka da bude objavljen.

Ksenija Pajčin
foto: Printscreen Youtube

Željko i Ksenija bili su najbolji prijatelji i pesma je trebala da bude kruna njihovog prijateljstva. Još 2009. godine Ksenija je promovisala svoj album i sa Željkom je bila gošća u emisiji “Bravo šou” Jelene Bačić Alimpić i on je tada ekskluzivno saopštio da su snimili duet i da je veoma uzbuđen zbog pesme

“Pesma je temperamentna i tekst je interesantan. I tu negde, kada sam je otpevao i kada sam čuo, gotovo ceo aranžman, u tome sam čuo nekoga kao što je Ksenija Pajčin. Verovala ili ne. Nespojivo, možda do sada. Pozvao sam Kseniju, ona je došla u studio, čula je, to se njoj svidelo, otpevala je svoju deonicu i ispala je jedna veoma interesantna pesma. Nažalost, nismo stigli da je izmiksamo do ove emisije, zato što naš dragi snimatelj se nije nešto dobro osećao ovih dana. Ali sigurno je da će to u najskorijoj budućnosti biti negde premijerno izvedeno. Dakle, neću reći da je to duetska pesma Željko Šašić i Ksenija Pajčin, ali ću reći da je to izuzetan spoj. Žestoka je i temperamenta”, opisivao je Šašić pesmu kojom je bio impresioniran, a onda je i Ksenija rekla da jedva čeka da pesma ugleda svetlost dana.

“Jako je temperamenta. Pozdravljamo snimatelja. Ja mislim da je to duetska pesma”, zaključila je Ksenija kroz smeh.

Željko Šašić
foto: Zorana Jevtić

Željko Šašić je sada, nakon 14 godina ispričao šta se dogodilo sa pesmom i zašto nikada nije ugledala svetlost dana:

“To je bila čvrsta i moderna melodija, gde, uglavnom, ja pevam, a bio je jedan deo koji je strašno odgovarao Ksenijinoj energiji. Bilo je na nekoliko jezika i ona je repovala na španskom i engleskom. Taj tonski zapis je ostao u jednom studiju, to postoji u arhivi, ali nikad nismo objavili sve to. To smo snimali nekoliko godina pre njene veze sa problematičnim dečkom. Spot smo takođe hteli da napravimo, ali, nažalost, nismo to sve realizovali. Znate kako, pevači snime masu pesama, ali ne objave sve. Možda se to iskopa i objavi jednog dana, nisam razmišljao o tome”, otkrio je Šašić tajnu čuvanu 14 godina.

(Espreso.co.rs/Srpski telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.