VUK MOB OTKRIO KOJA ZADRUGARKA JE BILA ZALJUBLJENA U NJEGA! Sve mu je ispričala VERENICA, tajna više NIJE TAJNA!
Foto: Printscreen

opa

VUK MOB OTKRIO KOJA ZADRUGARKA JE BILA ZALJUBLJENA U NJEGA! Sve mu je ispričala VERENICA, tajna više NIJE TAJNA!

On je potom priznao da je imao dosta afera sa pevačicama

Objavljeno:

Reper Vuk Mob je pričao za emisiju "Premijera - Vikend specijal" samo nekoliko dana nakon izlaska iz "Zadruge 4".

Vuk je otkrio u razgovoru da je njegova verenica znala koja zadrugarka je zaljubljena u njega.

Olja mi nije ništa rekla, rekla je samo da zna koja je devojka bila zaljubljena u mene, neću da dižem prašinu, neću da vodim rat sa fanovima. Bilo je određenih simpatija od strane par devojaka. Znam za Paulu, koja je priznala da je bila zaljubljena u mene pre par godina, ostale neću da navodim. Paula mi nije namigivala, bila je korektna, pričali smo o poslovnoj saradnji, onda je Marija Kulić to iskoristila da priča da je to afera i da ima emocija, ja sam to sasekao u korenu, pa sam skočio na sto, počeo da se derem i nije se više pričalo o tome. Imam kratak fitilj i da bih smirio 50 ljudi, morao sam da skačem na sto, a devojkama ništa ne bi pomoglo. Mnogi su bili skeptični što se tiče moje veze sa Oljom, da ću da je prevarim sa prvim pijanstvom, ja sam dokazao svim dušmanima da od toga nema ništa, da sam promenio život iz korena i da sam druga osoba - rekao je Vuk.

Vuk Mob
foto: Printscreen

On je potom priznao da je imao dosta afera sa pevačicama.

Ima, bilo je svega, to su bile avanture, kad ti se pruži šansa da proživiš život, onaj ko to ne iskoristi on je lud, ja sam koristio svaku priliku koju mi je dala karijera i slava. Ja sam se iživeo muški da šest godina karijere. Bio sam sa jedno desetak pevačica, ali ne želim da ih pominjem, imam korektan odnos sa svima njima. Sa Kijom sam imao nešto, ali mislim da će se to izgladiti, čak sam i sa njenom majkom bio u dobrim odnosima. Nazvala me je nesuđeni zete, brinuli smo se jedno o drugom, nema zle krvi. To je bila neka avanturica i prolazno - istakao je Vuk, a potom otkrio kada će se oženiti:

Hoću da se oženim, bilo je sve dogovoreno, ali zbog korone, imamo ogromnu familiju... Neće mi pevati moje bivše ljubavi, volelo bih da mi peva Miša Laguna. Čim nam dozvoli korona i situacija, ja sam hteo da idemo na Maldive da se uzmemo, ali ona nije htela, tako da ćemo to uraditi čim se korona završi - zaključio je Vuk.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.