UNA IZ SERIJE "IGRA SUDBINE" ZAINTRIGIRALA CELU NACIJU! Ovo su njeni običaji za BOŽIĆ i BADNJE VEČE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

opa

UNA IZ SERIJE "IGRA SUDBINE" ZAINTRIGIRALA CELU NACIJU! Ovo su njeni običaji za BOŽIĆ i BADNJE VEČE! (FOTO)

Ona je otkrila i šta je to poželela sebi, a šta drugima u Novoj godini

Objavljeno:

Glumica Dragana Mićalović ispričala je kako će provesti Božić, šta će joj nedostajati, ali i čemu je to prethodna godina naučila.

“Badnje veče i Božić uvek provodim u krugu porodice, pa će tako i ostati. Radujem se tim danima jer me vraćaju u najlepši i najbezbrižniji period mog života, detinjstvo. Sa majkom idem na liturgiju, palimo badnjak ispred crkve, idemo kući kod majke, postavljamo večeru na podu na kom je razbacana slama. Svake godine Božić provodimo u vikendici svi zajedno, porodično. Ove godine, nažalost, nećemo biti zajedno, ali samo fizički. Radujem se što pre da budemo zajedno”, rekla je Dragana za portal.

Ona je otkrila i šta je to poželela sebi, a šta drugima u Novoj godini.

“Poželela sam ono što je sada svima najvažnije, a to je zdravlje. Takođe bih poželela celom svetu da budu zdravi i da se sve ovo što pre, ako iole može, izbriše iz naših glava”, istakla je ona za Objektiv.rs.

Dragana Mićalović
foto: Marina Lopičić

Otkrila nam je i čemu je sve naučila 2020. godina koju će mnogi pamtiti po lošem.

“Ova godina je umnogome pomogla da shvatim koliko su, zapravo, dodir i zagrljaj važni, koliko je prisutnost važna i koliko se bez nje ne može živeti”, ispričala je Mićalovićeva za portal.

“Naučila sam da poštujem svoj mir, da maksimalno uživam u trenucima provedenim sa svojim najdražima, da dišem punim plućima jer je sloboda najskuplja i najlepša na svetu”, zaključila je Dragana za Objektiv.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.