POZNATA VODITELJKA OTKRILA KAKAV JE ODNOS ZAISTA IMALA SA RADOM ĐURIĆ! Ovo će vas šokirati!
Foto: Print Screen Youtube

IZAZOVI VODITELJSTVA

POZNATA VODITELJKA OTKRILA KAKAV JE ODNOS ZAISTA IMALA SA RADOM ĐURIĆ! Ovo će vas šokirati!

Cela ova godina, koja je na izmaku, bila je veliki izazov u svakom smislu te reči i stvarno bih se suzdržala od nekih novih izazova u ovom momentu

Objavljeno:

Slađana Tomašević već skoro dve decenije uređuje i vodi “Beogradsku hroniku” na RTS. Tvrdi da joj za sada nisu potrebni nikakvi novi profesionalni izazovi.

- Po prirodi ovog posla, ja se svakodnevno srećom sa novim izazovima. Svaka emisija jeste novi izazov, pogotovo u današnje vreme, jer čovek nikada ne može da bude spreman na ono što će da mu donese dan. Cela ova godina, koja je na izmaku, bila je veliki izazov u svakom smislu te reči i stvarno bih se suzdržala od nekih novih izazova u ovom momentu. Ne želim ih i nisu mi potrebni - priča Slađana Tomašević.

Slađana Tomašević
foto: Vladimir Šporčić

Mnogi želi da zaborave što pre 2020. godinu. A vi?

- Želim, da, a njenu reprizu nikako ne želim da gledam.

Da li je 2020. godina najgora koju pamtite?

- Uvek pomislim da može gore i da može teže, ali ova godina je jedna od lošijih, težih i napornijih u svakom smislu te reči - i u poslovnom i u privatnom smislu.

Rada Đurić
foto: Printscreen

Ove godine je deo tima “Beogradske hronike“ napustila Rada Đurić, a pridružila vam se Ana Manojlović. Vi i Rada ste bili jing i jang emisije. Da li vam nedostaje?

- Rada i ja smo mnogo godina radile zajedno. U šali smo stalno govorile da izgledamo kao bračni par koji nakon dvadeset godina funkcioniše na pogled. Nedostaje mi Rada jer smo dugo radile zajedno, upoznale smo se dobro i naučile da shvatamo jedna drugu. Međutim, i sa Anom sada dobro funkcionišemo.

Kakva je ovo bila godina kada je u pitanju vaš emotivni život?

- Ove godine sam bila jaka, a sledeće godine želim da budem srećna. U mom emotivnom životu sve je u najboljem redu, ali mi je potrebno više vremena za sebe koje ću, nadam se, imati u 2021. godini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.