SANJA DOŽIVELA VELIKU PORODIČNU TRAGEDIJU! Otvorila dušu kako se nosila sa tugom i šta joj je najteže palo!
Foto: Printscreen Youtube

DOŽIVELA VELIKE POTRESE U ŽIVOTU

SANJA DOŽIVELA VELIKU PORODIČNU TRAGEDIJU! Otvorila dušu kako se nosila sa tugom i šta joj je najteže palo!

Meni muškarac nikada nije bio karta za sreću i nikada nisam zahvaljujući mladićima se u životu osećala ispunjeno

Objavljeno:

Voditeljki Sanji Marinković je prethodna 2020. godina po sopstvenom priznanju bila najgora do sada. U godini za nama čitavu planetu potresla je pandemija koronavirusa, a na sve to voditeljka je stavila tačku na svoj brak i doživela veliku porodičnu tragediju, kada joj je otac preminuo posle teške bolesti, što joj je definitivno najteže palo.

Sanja Marinković
foto: printscreen

Krajem decembra je zvanično stavila tačku na svoj brak, a evo kako sada govori o svemu što ju je zadesilo na emotivnom planu:

- Važno je da nisam usamljena, a meni je više žao nekih mladića i devojaka koji su sami u dvoje... E, mislim da je to veća muka, nego kad si sam, ispunjen i zadovoljan sobom. Meni muškarac nikada nije bio karta za sreću i nikada nisam zahvaljujući mladićima se u životu osećala ispunjeno. Naravno da je emotivni status za svaku ženu dragocen, da joj čini život lepšim, ali po meni to nikada nije bio ključ da se ja osećam bolje ili potpunije - istakla je Sanja, a potom dodala:

- Nisam baš puno razmišljala o tome kakav bi mi partner trebao... Ja imam neke svoje lične teze, a to je da meni muškarac ne treba, ja muškarca želim. Kada ja u njegovim očima prepoznam da mu je drago kada mu kažem da mi nedostaje ili da sam mislila na njega, onda ću tad znati da je to onaj pravi. Sama sam, ali nikada se ne zna šta može da se dogodi. Fokusirana sam na sebe, svoj posao, prijatelje, provod. Imala sam jednu izuzetno tešku emotivnu godinu koja se ne odnosi na rastanak i razvod, već na gubitak jednog roditelja i mislim da su takvi rastanci nenadoknadivi. Tu kada kažu da vreme leči sve... Verujte mi da ne leči - priznala je Sanja u "Premijeri".

Sanja Marinkovic
foto: youtubescreen

- Ovo mi je bila najteža godina otkada sam se rodila, zato što sam se suočila sa gubitkom jednog roditelja koji se iznenada razboleo u avgustu i napustio nas posle samo šest nedelja... Verujte mi da je to velika trauma i da te traume u srcu i duši nikada neće da se izleče, sigurna sam. Nažalost, želju da svi budemo na okupu nikada sebi više neću moći da ostvarim - rekla je Sanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.