OVAJ SIMPATIČNI DEČAK MALO VEĆI OD MIKROFONA DANAS JE ZVEZDA! Znate ga svi, a evo kako on DANAS izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen youtube, Grand tv

ZVEZDA GRANDA

OVAJ SIMPATIČNI DEČAK MALO VEĆI OD MIKROFONA DANAS JE ZVEZDA! Znate ga svi, a evo kako on DANAS izgleda! (FOTO)

Sa pesmom Ja u kuhinji pobrao je sve simpatije, kojih nije manjkalo ni u kasnijim pojavljivanjima.

Objavljeno:

Muzički počeci Uroša Živkovića datiraju od njegovog najranijeg detinjstva, ali prvi javni nastup pevač je imao 2006. godine u prepunom Sava centru na dečijem festivalu ''Čarolija''. Sa pesmom ''Ja u kuhinji'' pobrao je sve simpatije, kojih nije manjkalo ni u kasnijim pojavljivanjima.

Uroš Živković
foto: Printscreen

Kako je sa prijavom za takmičenje ''Zvezde Granda'' krenuo sa samo 14 godina, plan produkcije je bio da se sa tako mladim takmičarima sačeka još malo, ali sa ovako velikim talentom nije bilo vremena, te je Uroš snimio pesmu sa Suzanom Jovanović pod nazivom ''Suzana'' koju su izvodili u emisiji ''Grand show''.

Prva pesma koju je snimio nosi naziv ''Štikle'' ali je svu pažnju dobila naredna ''Lutko moja'' iz 2017. godine. Sa poslednjom pesmom ''Lazarica'' definitivno kruniše svoju dosadašnju karijeru, a priznanja za sav rad i trud stižu sa svih strana.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen

Da je veliki zavodnik, bio i ostao, dokazuje činjenica da je uspeo da ''smota'' četri godine stariju koleginicu iz takmičenja Aleksandru Mladenović, a trenutno slobodan, ovaj momak ne krije da je spreman da se zaljubi ponovo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.