ZBOG OVE FOTKE DANAS PLAČE CEO BALKAN! Svi gledaju u pokojnog Džeja, OVO izaziva BURU EMOCIJA! (FOTO)
Foto: printscreen

tužno

ZBOG OVE FOTKE DANAS PLAČE CEO BALKAN! Svi gledaju u pokojnog Džeja, OVO izaziva BURU EMOCIJA! (FOTO)

Mnoge poznate ličnosti su se preko društvenih mreža, tužnim objavama, oprostili od kolege

Objavljeno:

Poznati pevač narodne muzike Džej Ramadanovski, preminuo je 6. decembra u svom stanu na Dorćolu. NJegova smrt pogodila je kako sve obožavatelje njegove muzike, tako i njegove prijatelje, porodicu, komšije i svi koji su ga poznavali.

Pevač je na večni počinak ispraćen sa velikim poštovanjem. I pre njegove sahrane, veliki broj je iskazao poštovanje donoseći cveće ispred zgrade; na Dorćolu su danima odzvanjale reči njegovih pesama, držani su mini koncerti na ulicama u njegovu čast.

Mnoge poznate ličnosti su se preko društvenih mreža, tužnim objavama, oprostili od kolege. Tih dana o Džeju smo mogli da saznamo mnogo toga. Ono što je uvek bolelo to je njegovo teško detinjstvo bez majke.

Džej Ramadanovski
foto: Printscreen

Pevač je sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a dan njegove sahrane, 11. decembar, svakako će biti upamćen kako po velikom broju ljudi tako i po potresnoj atmosferi koja je vladala. Tog dana, u toku sahrane, 50 violina zajecalo je njegovu "Nedelju".

Da će Džej zauvek živeti u srcima, pokazuje i potez Dorćolaca, koji su u njegovu čast oslikali mural, upravo na zidu lokala u kome je voleo da provodi svoje slobodno vreme.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.