Goool!!! Napravio dete prve bračne noći: Naš čuveni fudbaler i još čuveniji zavodnik postaje otac? (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/vladimirstojkovic

uboo iz prve

Goool!!! Napravio dete prve bračne noći: Naš čuveni fudbaler i još čuveniji zavodnik postaje otac? (FOTO)

Poznati srpski fudbaler očekuje prinovu sa drugom suprugom, Valentinom, kojoj je sudbnonosno „da“ izgovorio pre nekoliko meseci,
Objavljeno: 18:50h

Golman Vladimir Stojković očekuje prinovu sa drugom suprugom, Valentinom, kojoj je sudbnonosno „da“ izgovorio pre nekoliko meseci.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, njegova lepša polovina Valentina trenutno je u trećem mesecu trudnoće, a porođaj će, po svemu sudeći, biti u Engleskoj, gde Vladimir odnedavno igra.

#wedding

A photo posted by ⚽️???? (@vladimirstojkovic) on

Kako bi srećna porodica bila na okupu, Valetnina ovih dana prikuplja sve potrebne papire kako bi dobila vizu i otputovala u Englesku kod supruga.

Budući roditelji su presrećni. Želeli su da dobiju zajedničko potomstvo, ali nisu računali na to da će se trudnoća desiti ubrzo nakon svadbe. U svakom slučaju, radosni su zbog prinove i sve vreme planiraju zajednički život kada beba dođe na svet. S obzirom na to da je Vladimir pre samo nekoliko dana potpisao ugovor sa engleskim klubom Notingem forest, u koji je prešao iz izraelskog Makabija iz Haife, par se uskoro seli u Englesku. Kako će u narednom periodu živeti na relaciji Beograd-Notingem, Valentina je rešila da se tamo porodi. Njih dvoje uveliko prikupljaju papire kako bi Valentina mogla da boravi u Engleskoj – otkriva izvor blizak paru.

Povodom ovih navoda, oglasio se i Stojković, ali niti je potvrdio niti je demantovao.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.