BIG MAMU SMO SVI OBOŽAVALI, A SADA SE NEVEROVATNO PROMENILA! Povukla se sa estrade, propala joj muzička karijera?!
Foto: Yotubescreen

šok!

BIG MAMU SMO SVI OBOŽAVALI, A SADA SE NEVEROVATNO PROMENILA! Povukla se sa estrade, propala joj muzička karijera?!

Nakon par neuspelih pokušaja, povukla se..

Objavljeno:

Pevačica Svetlana Tanasić bila je jedna od najzapaženijih takmičarki u emisji "Zvezde Granda" kada se pojavila. Ona je tada dobila nadimak Big Mama po kojem je postala još prepoznatljivija. Svi su bili oduševljeni njenim moćnim glasom, međutim, pevačica nije ostvarila blistavu karijeru kakvu su joj mnogi predviđali.

svetlana tanasić
foto: Kurir

Svetlana se još u takmičanju istakla kao najdarovitija pevačica. Iako se za "Zvezde Granda" prijavila u zrelim godinama, muzički znaci su joj predviđali uspešnu karijeru.

Međutim, Svetlani to nije pošlo za rukom. Snimila je nekoliko pesama, čak je bila i učesnica rijalitija "Farma" 2009. godine, ali ni to joj nije pomoglo da uspe na polju muzike. Brzo se povukla iz medija i tek ponekad je možemo videti na televiziji.

Svetlana se i dalje bavi pevanjem, nastupa uglavnom na privatnim slavljima, ali čini se da ne zarađuje dovoljno od pevačkog posla. Mediji su prošle godine pisali da je bila primorana da prodaje svoje cipele kako bi dodatno zaradila, a pored toga drži i časove pevanja.

Ona danas izgleda ovako:

Big mama
foto: Instagramscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.