NAJVEĆE afere koje su uzdrmale brakove estrade: Ko je koga varao, sa kim i ZAŠTO?! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

kod njih se baš ljuljalo

NAJVEĆE afere koje su uzdrmale brakove estrade: Ko je koga varao, sa kim i ZAŠTO?! (FOTO)

Mesecima su ih razvlačili po novinama, pakovali im razne afre, preljube i skandale, ali ovi parovi su preko svega prešli. Međutim, ostaje nam da vidimo šta je od silnih tračeva predstavljalo istinu?
Objavljeno:

Pre šest godina, pevačica Goga Sekulić pokrenula je lavinu tračeva ispričavši za jedan tabloid da fudbaler Duško Tošić vara suprugu Jelenu Karleušu.

Estradna čaršija brujala je danima da je fudbaler Crvene zvezde u tajnoj vezi sa Sanjom Radinović, bivšom misicom Vojvodine, koja je u to vreme sa Zoranom Pejićem na televitiji DM SAT vodila "Peja šou".

Fudbaler je demantovao te navode i poručio da ima divan brak, da ne dozvoljava širenje neistina i da je "dotična Sanja sa kojom ga spajaju devojka njegovog druga Marka Filipovića, i tu se priča završava".

- Imamo dvoje zlatne dece, divan brak, i ne dozvoljavam da tabloidi šire neistine. Učiniću sve da zaštitim Jelenu od ovakvih stvari - izjavio je Duško tada za Novosti, a supruga mu odmah poverovala.

foto: Printscreen/ Instagram/ Duško Tošić

Isti slučaj se desio i pre dve godine kada su mediji nedeljama izveštavali da se pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen razvode zbog ćerke Vesne Zmijanac Nikolije Jovanović, koja je danas nevenčana supruga Relje Popovića.

Inače, Nikolija nije bila prva sa kojom su povezivali Rađena. Pre toga se šuškalo da vara Anu sa go-go igračicom Goranom Gogom Aleksić, koja je čak i potvrdila da je bila u šemi sa vaterpolistom.

- Ne znam šta Ana zna, ali sam čula da je saznala. Ne mrzim ženu, naprotiv, ali to što sam uradila je... Šta da se radi, to je život - izjavila je Aleksićeva jednom prilikom.

S obzirom na to da do razvoda braka nije došlo, afera sa igračicom bila je prolazna avantura, a Nikola je sve porekao i rekao da je on veran muž.

foto: Dragan Kadić

Međutim, bilo je još gorih slučajeva...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.