MRKA SE OGLASIO KAKO BRINU O NJEMU O BOLNICI! Pohvalio sestre, AU šta će mu reći Ana na OVO!
Foto: Nemanja Pančić

POHVALIO SE NEGOM

MRKA SE OGLASIO KAKO BRINU O NJEMU O BOLNICI! Pohvalio sestre, AU šta će mu reći Ana na OVO!

Ovde imaju veoma lepe sestre, ne mogu da im vidim lice, ali mogu da vam kažem da su najbolje i da se odlično brinu o svakom pacijentu pohvalio se Mrka

Objavljeno:

Emotivni partner pevačice Ane Bekute, političar Milutin Mrkonjić, prve dane nove godine provodi u bolnici "Dragiša Mišović" zbog obostrane upale pluća. U izjavi za jedan portal poručuje da se odlično oseća, kao i da mu društvo pravi dugogodišnji kolega koji se nalazi u sobi pored njegove.

Dobro sam, odlično sam. Sada idem kod Borisa Tadića da pravimo koaliciju, on je soba pored mene. Ovde imaju veoma lepe sestre, ne mogu da im vidim lice, ali mogu da vam kažem da su najbolje i da se odlično brinu o svakom pacijentu. Nije im lako i treba svi da budu svesni koliko je ova pandemija opasna. Trudim se da slušam sve što mi kažu doktori. Telefon ne prestaje da mi zvoni, svi me zovu da pitaju kako sam, ljudi se zabrinuli - izjavljuje Mrkonjić

Ana Bekuta
foto: Printscreen

Prema izjavi koju je Mrkonjić dao u toku jučerašnjeg dana, rezultati na virus kovid 19 u njegovom slučaju su negativni, ali zbog upale pluća se u zvaničnim medicinskim nalazima vodi kao kovid pacijent, te je zbog toga hospitalizovan.

Rezultati su negativni, ali na skeneru su videli neke promene, ne znam ni ja na čemu, pa se vodim kao kovid pacijent - rekao je Mrkonjić za beogradske medije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.