PREŽIVELA KORONU, BILA U BOLNICI, A SADA IMA SAMO JEDNU ŽELJU! OVO bi volela da joj se ostvari!
Foto: Printscreen

POKLON ZA NOVU GODINU

PREŽIVELA KORONU, BILA U BOLNICI, A SADA IMA SAMO JEDNU ŽELJU! OVO bi volela da joj se ostvari!

Ćukterašova priznaje da želi da što pre zaboravi nedaće iz godine koju ispraćamo, ali ističe i da je bilo lepih momenata

Objavljeno:

Slavica Ćukteraš ispratiće 2020. godinu drugačije nego što je navikla. Pevačica za jedan portal sumira utiske o periodu iza nas i otkriva u čijem zagrljaju će dočekati Novu godinu.

Ćukterašova priznaje da želi da što pre zaboravi nedaće iz godine koju ispraćamo, ali ističe i da je bilo lepih momenata.

Slavica Ćukteraš
foto: prinstcsreen/Kurir

Kako ćete proslaviti Novu godinu, s obzirom na to da nema sada nastupa?

- Pa što se tiče nastupa, iskrena da budem, slažem se sa tim da ih ne bude jer je situacija zaista loša i ne treba nam da bude gora. Mnogo je zaraženih, tako da je najbolja solucija da ne budemo okruženi velikim brojem ljudi. Jedna godina manje, više, biće vremena za slavlje kada jednom sve ovo prođe. Ja ću 2021. godinu dočekati u krugu porodice, možda otputujemo na neku planinu, to još nisam odlučila, videćemo.

Koji je najlepši poklon koji ste dobili do sada za praznike?

- Joj, ne znam (smeh). Iskrena da budem, uvek kada me to pitate, ja ne mogu da se setim, mozak stane. Sigurno je bilo lepih poklona, da li je to sitnica ili nešto veliko, nije važno, bitno je da je od srca. No, kao i svako, volim i ja poklone i nadam se da ću tek dobiti neki koji će me oduševiti (smeh).

Po čemu ćete pamtiti 2020. godinu, a da nije korona?

- Mislim da svi želimo što pre da zaboravimo ovu godinu i nadam se da će sve što brže proći i da ćemo se osećati kao da se nikada nije desilo. Ali, ne mogu da kažem da nije bilo i lepih stvari, prva izolacija mi je, iskrena da budem, i te kako prijala, otkrila sam čari TikToka, čovek shvati da svoju kreativnost može da iskaže na neki drugačiji način, radila sam na novim projektima, uživala sa prijateljima, porodicom, ćerkom... Bilo je lepo.

Slavica Ćukteraš
foto: Prinstscreen/KURIR

Koja je vaša novogodišnja želja?

- Mislim da je ista kao i svima - da sve ovo prođe. Ali to je zaista tako, jer nam je potrebno da se vratimo normalnom životu, poslu, da možemo da putujemo, družimo se bez bojazni... Verujem da će tako biti, optimizam me ne napušta.

Sa kim čes u ponoć zagrljena dočekati Novu godinu?

- Pa naravno sa ćerkom (smeh). Zamišljam već sebe, dobar film, lepa hrana, ćerka pored mene i obe pod ćebetom. Ništa mi više ne treba, to mi je najlepše i najbolje. Ako ste očekivali da ću vam reći da ću biti u zagrljaju nekog muškarca, prevarili ste se (smeh) još se nije pojavio taj da sa Slavkom odbrojava poslednje minute jedne godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.