JOVANA JEREMIĆ SAOPŠTILA DA JE UMRO "PROTOJEREJ - STAFORD", A ONDA SU JE RAZAPELI ZBOG TOGA! Sada sve objasnila!
Foto: Printscreen

lapsus godine

JOVANA JEREMIĆ SAOPŠTILA DA JE UMRO "PROTOJEREJ - STAFORD", A ONDA SU JE RAZAPELI ZBOG TOGA! Sada sve objasnila!

Podsetimo, voditeljka je vodila Jutarnji program osam sati, te je, usled pada koncentracije, umesto protojerej-stavrofor izgovorila protojerej-staford

Objavljeno:

Jovana Jeremić se nedavno našla na udaru negativnih komentara na društvenim mrežama, te je sada iznela svoju stranu cele priče.

Podsetimo, voditeljka je vodila Jutarnji program osam sati, te je, usled pada koncentracije, umesto protojerej-stavrofor izgovorila protojerej-staford.

- Za mene kažu da sam neko ko sve što je negativno pretvori u nešto pozitivno, a tako je bilo i sa lapsusom koji mi se nedavno desio. Gledanost emisije je porasla nakon toga, jer je to bio lapsus 2020. godine koji se desio, a mislim da sam i od toga napravila dobru foru - izjavila je Jovana za Alo.

Jovana Jeremić
foto: printscreen

Osim toga, Jeremićeva je podvukla da je najvažnija stvar u svemu tome da nije želela namerno da uvredi ili omalovaži bilo koga, što su shvatili i sami gledaoci, pa su se svi slatko nasmejali.

- Najvažnije je da nisam imala lošu nameru. Jutarnji program je jedna tranzitorna emisija, jer sam ja navikla da tako idem kroz život - stepenik po stepenik. Želim da imam autorsku emisiju, politički tok-šou, što bi bila kruna moje karijere, ali za to je još rano. Format u kom se vidim su TV dueli i smatram da to niko neće raditi bolje od mene - zaključila je voditeljka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.