MALOLETNI MANIJACI ŠALJU SLIKE POLNOG ORGANA! Ljuba Pantović OTKRILA kakve poruke i SLIKE dobija!
Foto: Printscreen Youtube

šok

MALOLETNI MANIJACI ŠALJU SLIKE POLNOG ORGANA! Ljuba Pantović OTKRILA kakve poruke i SLIKE dobija!

Na početku razgovora za jedan portal naglasila je da joj je ova godina bila prelepa jer je dobila dva unučeta

Objavljeno:

Ljuba Pantović obeležila je drugu sezonu rijaliti programa "Zadruga". Poznata je po tome da nema dlake na jeziku i da je uvek spremna da iznese svoje mišljenje.

Na početku razgovora za jedan portal naglasila je da joj je ova godina bila prelepa jer je dobila dva unučeta. Poznato je da su Aleksandra i Ljuba imale veoma turbulentan odnos, a sada je sve došlo na svoje mesto i majka i ćerka su u nikad boljim odnosima. Dotakla se tokom razgovora i škakljivih tema, te je Ljuba otkrila sve o eksplicitnim fotografijama koje dobija u inboks.

Ljuba Pantović
foto: Filip Plavčić

- Vrlo retko se desi da meni neko sme da priđe, jer ja nabacim neku odvratnu facu i emitujem takvu energiju. Međutim, putem društvenih mreža me često jure momci između 18 i 25 godina. Ne fermaju ništa, ali nisu prostaci što je za pohvalu. Svaki živ čovek ima pravo da proba. Pošalju neku lepu poruku,kompliment... Naravno, uvek ima i debila koji pošalju eksplicitne fotografije. Ja umem super da se zabavim, pa tako nekad kad mi neko pošalje takvu fotografiju, a neko takvu drugu ja onda ovom prvom pošaljem od ovog drugog, a ovom drugom od ovog prvog. Nekad mi to dobro dođe kao izduvni ventil da se našalim na tuđ račun.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.