NOVOGODIŠNJI INTERVJU SA TEOM TAIROVIĆ! Pevačica KONAČNO otkrila SA KIM je u vezi: MNOGO MI JE LEPO!
Foto: Una Krsev

srećni praznici

NOVOGODIŠNJI INTERVJU SA TEOM TAIROVIĆ! Pevačica KONAČNO otkrila SA KIM je u vezi: MNOGO MI JE LEPO!

Tea iza sebe ostavlja uspešnu godinu, pre svega zbog puno slušanih hitova, ali i odlično odrađenim kaverom za pesmu "Ne zaboravi me"

Objavljeno:

Jedna od najslušanijih pevačica u 2020.godini i najzgodnija "Zvezda Granda" definitivno je Tea Tairović koja izaziva pažnju gde god se pojavi.

Ona je publiku pre svega osvojila svojim talentom za muziku, a kasnije i vatrenom energijom, zavodljivim igranjem i odličnim ukusom za modu.

Tea iza sebe ostavlja uspešnu godinu, pre svega zbog puno slušanih hitova, ali i odlično odrađenim kaverom za pesmu "Ne zaboravi me".

Kako smo želeli da sumiramo utiske pre završetka godine, odlučili smo da kontaktiramo vatrenu pevačicu, koja nam je odmah otkrila po čemu će pamiti ovu godinu, osim po "korona" virusu.

Zabava, Estrada, Tea Tairović
foto: Una Krsev

- 2020. godinu ću pamtiti i po lepim stvarima, po pesmi “Svetica” i po cover-ima koje su ljudi zavoleli! Ova godina me je naucčla strpljenju i tome da cenim sve što imam jer se ništa ne podrazumeva." - rekla je Tea, pa otkrila koji doček za Novu godinu najviše pamti.

- Pamtim Nove godine provedene sa porodicom, to mi je bilo nesto najlepše, kada smo svi na okupu, sve generacije i ludo se zabavljamo!" - iskreno je rekla Tea, koja tvrdi da još uvek ne zna kako će dočekati 2021.godinu.

- Nisam još sigurna gde ću biti za doček obzirom da je sve neizvesno, ali kako god budem provela znam da ću biti srećna, slavila sa svojom publikom ili porodicom- u oba slučaja biće to jedno ludo veče. - kaže vatrena pevačica za Espreso.co.rs

Zabava, Estrada, Tea Tairović
foto: Una Krsev

Želeli smo da proverimo i koji su joj planovi za 2021.godinu.

- Trenutno sam se fokusirala isključivo na album i to je sve na čemu radim svih ovih meseci, jedva čekam da čujete!

Obzirom da se mnogo spekulisalo o njenom ljubavnom statusu kao i da joj je dečko poslao privatni avion u Istanbul, što je ona demantovala, pitali smo je ponovo o partneru i iznenadili se vickastim odgovorom.

- Jesam ispunjena, u vezi sam sama sa sobom i mnogo mi je lepo.

Pevačica je specijalnim video snimkom čestitala praznike svim čitaocima Espreso portala, a šta je sve rekla pogledajte u klipu ispod:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/A.A.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.