SLAĐA DELIBAŠIĆ DOŽIVELA PROSVEĆENJE, PA KRENULA DA ŽIVI DRUGIM ŽIVOTOM! Ovo je njena iskrena ISPOVEST!
Foto: Printscreen

SLAĐA DELIBAŠIĆ DOŽIVELA PROSVEĆENJE, PA KRENULA DA ŽIVI DRUGIM ŽIVOTOM! Ovo je njena iskrena ISPOVEST!

Retko gde idem, osoba sam koja ne voli nešto preterano da se eksponira, ne idem po kafićima, diskotekama zato što sam premorena od rada i tog noćnog života

Objavljeno:

Pevačica Slađa Delibašić na estradnoj sceni je ukupno tri decenije, ali se poslednjih godina više posvetila privatnom biznisu. Osim brojnih hitova koje je snimila u karijeri, njen privatni život i odnos sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem i suprugom Vesnom oduvek je intrigirao javnost. Pevačica je u razgovoru za 24sedam otvoreno govorila o svom ljubavnom životu, ali i starim ranama.

– Dobro sam, hvala Bogu. Ništa mi nije teško palo, mislim na ove zabrane zato što i pre svega ovoga nisam nešto izlazila. Retko gde idem, osoba sam koja ne voli nešto preterano da se eksponira, ne idem po kafićima, diskotekama zato što sam premorena od rada i tog noćnog života. Što se mene tiče, ja bih sve to do pet sati da radi i kraj – kaže Slađa kroz osmeh.

Slađa Delibašić
foto: Damir Dervišagić

– Okrenula sam se nekim drugim stvarima i pokrenula svoj privatni bizns, otvorila sam vrtić, što je nešto što je dobro za budućnost moje dece. To bih preporučila i svim kolegama, da malo počnu da razmišljaju o nekom biznisu i da svako od njih uradi nešto u životu, da ne čekaju svaki vikend da bi zaradili – naglasila je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.