SVI JE ZOVU DŽEPNA VENERA! Poznata pevačica, koja je mnoga muška srca raspametila rekla je o njima nešto ŠOKANTNO!
Foto: Printscreen youtube

DŽEPNA VENERA

SVI JE ZOVU DŽEPNA VENERA! Poznata pevačica, koja je mnoga muška srca raspametila rekla je o njima nešto ŠOKANTNO!

Pevačica kaže da joj muškarci pišu u velikoj meri

Objavljeno:

Proteklih dana u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima snimao se novogodišnji program TV Pink u kom će milioni širom regiona uživati u najluđoj noći i tokom praznika. Na licu mesta bila je i ekipa emisije "Premijera" koja je zabeležila šta se dešavalo iza kulisa.

Na sceni su se pojavila najveća imena muzike s ovih prostora, koja su pevala hitove koji nemaju rok trajanja. Premijera ekipa prvo je rezimirala 2020. godinu u društvu Mine Kostić.

Mina Kostić
foto: printscreen

- Volela bih da zaboravim ovu prokletu koronu i kada bi to moglo da se desi, da svi ti ljudi koji su izgubili živote, da se vrate - priča Mina, pa dodaje koje su njene želje:

- Ja bih želela, što kažu misice, mir u svetu, ali to je stvarno tako - istakla je Mina.

Mina Kostić
foto: Printscreen

Ekipa emisije "Premijera" pričala je sa Minom Kostić i o njenom ljubavnom životu. Pevačica kaže da joj muškarci pišu u velikoj meri, ali da je sa njima završila.

- Mene ne zanimaju muškarci. Pišu, ali me ne zanimaju. Ja sam s tim završila. Ja kad volim, volim. Pre svega volim ljude, onda te zavolim kao čoveka, pa kao muškarca, ali oni očigledno nisu navikli na normalne, tako da muškarce prepuštam tim devojkama - priča Mina

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.