DVA PUTA OTKAZALA SVADBU! Potrešena pevačica progovorila kada se UDAJE, kako bi zapušila usta zlim jezicima!
Foto: Printscreen You Tube

ČUJU SE SVDBENA ZVONA

DVA PUTA OTKAZALA SVADBU! Potrešena pevačica progovorila kada se UDAJE, kako bi zapušila usta zlim jezicima!

To svadbeno veselje kad dođe, svi ćemo biti raspoloženi i željni zabave i proslave i ja se iskreno nadam da će to ovaj put biti u julu 2021

Objavljeno:

Pevačica Biljana Sečivanović udala se 19. septembra, za dugogodišnjeg partnera Aleksandra Nedića, a sada se dotakla teme o svadbi, koju je do sada odložila ćak dva puta.

- Nemoj da pričamo o tome molim te, odmah dobijem stres, depresija - rekla je pevačica i gestikulacijom ruku pokazala kako se trese od stresa.

Biljana Sečivanović
foto: Marina Lopičić

Pevačica i njen verenik treći put će okušati svoju sreću u julu 2021. godine

- To svadbeno veselje kad dođe, svi ćemo biti raspoloženi i željni zabave i proslave i ja se iskreno nadam da će to ovaj put biti u julu 2021, da ovu prestupnu ispratimo nekako - nasmejano je rekla pevačica u emisiji "Zvezde Granda specijal".

Podsećanja radi, Biljana i njen partner Aca planirali su da se venčaju na raskošnom slavlju sa 500 zvanica, ali zbog virusa sve je otkazano. Tom prilikom Sečivanovićeva je izjavila

- Ja kada planiram da se udam desi se kriza na globalnom nivou. Odlučili smo da odložimo svadbu jer su zabranjena masovna okupljanja, a kod mene bi bilo oko 500 gostiju i ne daj Bože da se neko zarazi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.