LJUDI, NASTAĆE RAT EPSKIH RAZMERA! Čuveni Taki ulazi u Zadrugu - POTVRDIO! Želi da razdvoji ćerku od Janjuša!
Foto: Printscreen

šok

LJUDI, NASTAĆE RAT EPSKIH RAZMERA! Čuveni Taki ulazi u Zadrugu - POTVRDIO! Želi da razdvoji ćerku od Janjuša!

Nikad neću podržati Majinu vezu sa Janjušem jer ju je on pretukao

Objavljeno:

Kao što su mediji već ranije preneli, izvori bliski produkciji rijalitija Zadruga su nagovestili da će se na imanju u Šimanovcima naći Radomir Marinković Taki, Majin otac, a sada je i on sam konačno potvrdio ovu informaciju.

- Jedini način da razdvojim Maju i Janjuša (prim.aut. Marka Janjuševića) je da uđem u Zadrugu. Znam da je to teško, jer ni Anabela (prim.aut. Atijas) nije uspela da razdvoji Lunu (prim.aut. Đogani) i Marka (prim.aut. Miljkovića), ali ja ću pokušati da odvojim Maju od Janjuša - izjavio je Taki za Informer.

- Nikad neću podržati Majinu vezu sa Janjušem jer ju je on pretukao. Ne branim svoju ćerku, jer ona i te kako ume da bude drska, ali je problem Janjuševo ponašanje. Kada uđem tamo i kažem mu dve reči, sam će se skloniti od Maje. On igra dvostruku igru. Osetio je da je Maja zaljubljena u njega i to koristi.

Taki
foto: instagramscreen

- Prvo joj govori glupačo i ludačo, a posle dođi da se mazimo i ljubimo. Janjuš je za mene indijanac. Kada sam ja bio mangup, on se nije ni rodio. Folirant jedan običan, seljačka džukela! Maja je u rijaliti ušla kao beogradsko dete. Zgodna je, atraktivno se oblači, Janjuš ju je takvu upoznao - dodao je Radomir.

- Ali sada njemu odjednom smeta što je Maja takva. Ne može on da je promeni, već samo da je takvu prihvati. Maja i Janjuš su dve budale. Njihov odnos je bolestan. Moju ćerku dete ne zanima. Ona neće ni mačku da ima, a kamoli bebu. Moja ćerka svaki dan plače zbog njega.

- To već postaje degutantno. Ako je neko voli, sigurno je neće vređati, kao što to radi Janjuš. Jedva čekam da uđem i da joj svašta kažem. Nije održala obećanje koje mi je dala pre ulaska u Zadrugu. Ušla je tamo kao Madona, a sad je on tamo ponižava. Siguran sam da bi Janjuš, da nema kamera, ponovo pretukao moju ćerku. On je svestan gde se nalazi i samo se zbog toga suzdržava. Nikada ga neću primiti u kuću - zaključio je Marinković

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.