ALEKSANDAR RADOJIČIĆ SA OVOM ŽENOM IMA ĆERKU! Pravila mu PAKAO od života i stalno OPTUŽIVALA, ovako izgleda! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

PODARILA MU ĆERKU

ALEKSANDAR RADOJIČIĆ SA OVOM ŽENOM IMA ĆERKU! Pravila mu PAKAO od života i stalno OPTUŽIVALA, ovako izgleda! (FOTO)

Nakon što su se Aleksandar i Jelena rastali 2014. godine glumac je zatražio starateljstvo nad naslednicom putem suda

Objavljeno:

Aleksandar Radojičić jedan je od najpoželjnijih naših glumaca. Trenutno je u ljubavnoj vezi sa lepom manekenkom Dunjom Radičević, pre desetak godina bio je u vanbračnoj zajednici sa Jelenom Melezović, sa kojom ima ćerku Aju

Nakon što su se Aleksandar i Jelena rastali 2014. godine glumac je zatražio starateljstvo nad naslednicom putem suda. Aleksandar i Jelena su se dve godine borili za starateljstvo nad ćerkom, a sud je 2016. godine doneo presudu po kojoj ćerka pripada majci.

Aleksandar Radojičić
foto: Marina Lopičić

Jelena se potom udala za drugog muškarca sa kojim ima sina Filipa.

Ona je prethodnih godina više puta u javnosti optuživala glumca da ne plaća alimentaciju za ćerku

Ne razumem kako je moguće da neko tako nešto kaže iako zna da posedujem sve dokaze i priznanice o izmirenim obavezama i da je takva laž vrlo lako proverljiva. Što se tiče svih ostalih izjava neću ih komentarisati. Ne želim da se pravdam po bilo kojoj laži o tome kakav sam monstrum od oca jer da ne poznajem čoveka o kom se govori u tim tekstovima bio bih ubeđen da je monstrum. Činjenica da se više od dve godine vučem po sudu u Zrenjaninu i da ću uložiti žalbu na donesenu presudu nažalost se tumači kao moja želja da otmem dete majci, a ne kao težnja da svom detetu pružim najviše što mogu ako mislim da bi pored mene bolje i kvalitetnije odrastala. I zbog čega ljudi, pa i institucije, nekome samo zato što je muškarac i otac, a ne majka, oduzimaju pravo na jednaku želju i volju da odgaja svoje dete”, istakao je on u otvorenom pismu pre četiri godine.

Jelena danas radi u agenciji za nekretnine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.