NISU SVI SA ESTRADE NESREĆNI, ZA NEKE JE 2020. BILA SREĆNA! Ovi poznati postaju roditelji-jedno ime će vas ZAKUCATI
Foto: Printscreen/Youtube/Dragi Domic

stižu rode

NISU SVI SA ESTRADE NESREĆNI, ZA NEKE JE 2020. BILA SREĆNA! Ovi poznati postaju roditelji-jedno ime će vas ZAKUCATI

Jedna od najuspešnijih srpskih odbojkašica i njen kolega i suprug Srećko Lisinac u februaru mama i tata jednog dečaka

Objavljeno:

Proteklih meseci smo za veliki broj poznatih ličnosti saznali da iščekuju rođenje deteta, tako da će oni2021. godinu nesumnjivo pamtiti kao daleko lepšu od godine na izmaku

Najpopularniji rijaliti par u Srbiji Luna Đogani i Marko Miljković čekaju svoje prvo dete, a nedavno su saznali da će im se pridružiti devojčica. Oni su već odabrali i ime ― Mia.

Jedna od najuspešnijih srpskih odbojkašica i njen kolega i suprug Srećko Lisinac u februaru mama i tata jednog dečaka.

― Približio se porođaj. Vreme mi baš leti. Mislim sam da će mi biti dosadnije tokom trudnoće. Verovala sam da ću biti nervoznija, pošto sam implusivnija ličnost, ali potpuno sam mirna. Trudnoća me je smirila i promenila. Samo da ostane tako. Nadam da će takvo stanje biti i kada se porodim ― izjavila je nedavno sportistkinja.

Lepa glumica i ponosna mama malog Vukašina sledeće godine će na svet doneti drugo dete, a njen suprug Mateja Dičić i ona podelili su na Instagramu emotivan trenutak kad su saznali da će dobiti ćerkicu.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen Instagram

Pevačica Danijela Karić i plesač i koreograf Ivan Mileusnić prošle godine su dobili sina Maksima, a već ove saznali da će ponovo postati roditelji! Danijela iz prvog braka već ima sina Filipa i ćerku Moniku.

Jedna od najuspešnijih srpskih teniserki Jelena Janković čuva svoj život daleko od očiju javnosti, pa su mnogi bili iznenađeni kada su saznali da je ona u vezi s doktorom Brankom Baraćem, s kojim će uskoro dobiti prvo dete!

Jelena Janković, Snežana Janković
foto: Dragan Kadić

Atraktivna pevačica i njen kolega i dugogodišnji emotivni partner Bojan Grujić nedavno su istakli da bi voleli da prošire porodicu i da njihova ćerka Ema ne ostane jedinica, a ta želja će im se ispuniti već u 2021. godini.

― Svi smo mnogo uzbuđeni, jedva čekamo da beba dođe na svet ― priznala je srećna Mia.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram

Mlada glumica sa suprugom Nikolom Mirkovićem čeka prvo dete, a nedavno je otkrila da nije razmažena trudnica i da je veoma aktivna.

― Trudnički dani protiču odlično, nemam osećaj da sam u drugom stanju, radim sve kao i inače, prilično sam aktivna ― ispričala je Marina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.