NAKON ŠTO SU IH URNISALI ZBOG KORONA ŽURKE, OGLASILA SE VESNA DEDIĆ! Kaje se, rekla je nešto vrlo VAŽNO!
Foto: printscreen

oglasila se

NAKON ŠTO SU IH URNISALI ZBOG KORONA ŽURKE, OGLASILA SE VESNA DEDIĆ! Kaje se, rekla je nešto vrlo VAŽNO!

Ljutnju korisnika društvenih mreža izazvao je Sanjin komentar na jednoj od slika – “Kovid elita”

Objavljeno:

Velika prašina se podigla u javnosti zbog fotografija sa proslave u vreme kada su sva slavlja zabranjena zbog loše epidemiološke situacije

Autorka i voditeljka emisije “Balkanskom ulicom”, Vesna Dedić, na meti je kritika zbog fotografija iz jednog prestoničkog lokala, koje je na Instagramu podelila voditeljka Sanja Marinković.

Ljutnju korisnika društvenih mreža izazvao je Sanjin komentar na jednoj od slika – “Kovid elita”.

Iako Vesne nema na “spornim” fotografijama, ona priznaje da jeste bila u istom lokalu, ali u različitom društvu. Kaže, ona, Minja Miletić i Sanja su se u nekom trenutku srele.

– Ja sam svoj rođendan proslavila u petak 25. decembra u svom stanu. Bila sam sa detetom i nekoliko najbližih prijatelja, i sa kumovima. U subotu uveče, sa četiri prijatelja, otišla sam u šest sati u ćevabdžinicu. Sedelo je nas petoro za stolom, za klupama za 12 osoba. Za stolom pored nas, takođe namenjenom za 12 osoba, sedelo je još nekoliko prijatelja i kolega. U jednom momentu, oko devetnaest časova, došla je muzika i otpevala nekoliko pesama. Iz medija sam saznala za fotografije koje je postavljala Sanja Marinković sa heštegom “kovid elita” – kaže Vesna.

– Ja nisam na tim fotografijama, ali osećam krivicu u odnosu na prijatelje koji od juče imaju neprijatnosti. Tačno je da smo se zadržali nešto posle 20 časova. Sve ostale mere su ispoštovane. Ja nisam imala koronu, jako se plašim i poštujem sve mere. Razumem i reakcije ljudi na Tviteru. Ali, mora da se kaže i da postoje botovi sa Tvitera koji su inkvizicija 21. veka – optužuju, isleđuju, sude i kažnjavaju ljude. Osećam se od juče kao uhapšeni narkobos pa mediji pokazuju gledaocima fotografije njegovih jataka – zaključila je Vesna za Telegraf Jetset.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.