BIO JE NAJPOŽELJNIJI RIJALITI MACAN 2010.GODINE, IMAO JE HIT, A ONDA NESTAO! Evo kako danas izgleda ČUVENI ZAVODNIK
Foto: youtubescreen

otkrivamo

BIO JE NAJPOŽELJNIJI RIJALITI MACAN 2010.GODINE, IMAO JE HIT, A ONDA NESTAO! Evo kako danas izgleda ČUVENI ZAVODNIK

Marko se oprobao i u ulozi voditelja u šou televizije Pink koji je nosio naziv “Telefon”, a učestvovao je i u rijalitiju Farma, 2010. godine

Objavljeno:

Pevač Marko Đurovski pojavio se na domaćoj sceni 2008. godine i zavrteo pamet ženama!

Zgodan, šarmantan i lep do bola, Marko se brzo probio na estradno nebo uz pomoć pesama zvuka komercijalnog repa i R’N’B-a.

marko đurovski
foto: Printscreen

2008. godine, Marko Đurovski, koji se uspešno bavio fudbalom, izdao je prvi album za City Records. Nakon toga izdavao je singlove, ali i duete sa Marinom tadić i Bakijem B3. Markove pesme se i danas slušaju, a posebno su se izdvojile „Trebaš mi“, „Lažna devojka“,„Da li si prestala da voliš me” i druge.

Marko se oprobao i u ulozi voditelja u šou televizije Pink koji je nosio naziv “Telefon”, a učestvovao je i u rijalitiju Farma, 2010. godine.

Reper je tokom boravka na Farmi prevario svoju devojku Mariju sa manekenkom Sandrom Obradović, ali mu je ona javnu prevaru oprostila i oni su po Markovom izlasku iz rijalitija nastavili vezu.

2015. godine Marko i Marija dobili su sina Maksima, a godinu dana kasnije su se i venčali. Nešto kasnije ovaj par dobio je i ćerku Mateu.

Da je Marko multimedijalna ličnost dokazuje i to što se on trenutno bavi produkcijom i fotografijom, a takođe i modom. On se bavi kreiranjem muške garderobe i ima svoj brend čije komade i sam često nosi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.