VODITELJKA DRAGANA KATIĆ BRIZNULA U PLAČ KADA GA JE VIDELA! Najemotivniji snimak ikada i vi ćete zaplakati (VIDEO)
Foto: RTV Pink printscreen

OVOME SE NIJE NADALA

VODITELJKA DRAGANA KATIĆ BRIZNULA U PLAČ KADA GA JE VIDELA! Najemotivniji snimak ikada i vi ćete zaplakati (VIDEO)

Ovo je prvi put da voditeljka bude razdvojena od sina na duži period. Zbog situacije sa koronavirusom, voditeljka je mislila da njen naslednik neće doći za novogodišnje praznike

Objavljeno:

Voditeljka dve popularne emisije "Nikad nije kasno" i "Halo, halo", Dragana Katić nedavno je ispratila sina, Bobana Živanovića, u Nemačku na studije. Njen naslednik postao je diplomirani inženjer i dobio je stipendiju Nemačkog univerziteta "Anhalt" i tamo je nastavio master studije.

Ovo je prvi put da voditeljka bude razdvojena od sina na duži period. Zbog situacije sa koronavirusom, voditeljka je mislila da njen naslednik neće doći za novogodišnje praznike i da po prvi put neće osetiti njegov zagrljaj uoči praznika.

Međutim, Boban je priredio majci iznenađenje koje je izazvalo buru emocija kod nje. Živanović je doputovao u prestonicu kako bi obradovao majku. Njihov emotivan susret zabeležen je i kamerom. Dragana je bila šokirana kada ga je ugledala isred sebe. Voditeljka je briznula u plač, a zatim ga snažno zagrlila.

- Pošto Boban već tri meseca živi u Nemačkoj i nije bilo izgleda da se vrati za Srbiju, majka je bila mnogo tužna zato što neće biti tu za praznike. Međutim, uspeli smo nešto da iskombinujemo i nismo rekli ni reč mami - pisalo je u opisu videa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.