NEKADA IGRALA ULOGU MUŠKOBANJASTE VIRDŽINE, A DANAS ZANOSNA PLAVUŠA! Igra u pozorištu i OVAKO izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen/ YouTube/ DomaciFilmoviSerije

VIRDŽINA JE PORASLA U LEPOTICU

NEKADA IGRALA ULOGU MUŠKOBANJASTE VIRDŽINE, A DANAS ZANOSNA PLAVUŠA! Igra u pozorištu i OVAKO izgleda! (FOTO)

Posvetila se porodici, a već nekoliko godina živi na relaciji Beograd-Pirot, budući da je profesionalno angažovana u pirotskom Narodnom pozorištu

Objavljeno: 20:11h

Čuvena “Virdžina” iz istoimenog filma Srđana Karanovića, glumica Marta Keler potpuno se povukla iz javnosti pa o njoj danas vrlo malo informacija ima.

Posvetila se porodici, a već nekoliko godina živi na relaciji Beograd-Pirot, budući da je profesionalno angažovana u pirotskom Narodnom pozorištu.

Marta danas ima 44 godine, a sa dugogodišnjim partnerom, muzičarem Zijom Rizvanbegovićem, poznatijim kao Zijo Valentino, ima desetogodišnjeg sina Gordana.

“Gordan je rođen malo ranije, ali vidim da je to sve sada u redu. Ma, šta su ljudi radili pre sto godina! Mali ima dva meseca i fino napreduje. Meni nije problem da noću ne spavam, nije mi problem da budem neispavana sutradan. Srećna sam što imam godine koje imam i u kojima sam našla pravi trenutak da imam dete. Baš je pravi trenutak. Jer, rešeno mi je pitanje posla i karijere. Negde sam se ostvarila kao glumica, čvrsto stojim na nogama. Već četiri godine član sam Pirotskog narodnog pozorišta”, ispričala je Marta za “Puls” svojevremeno, nakon rođenja sina

Marta je poreklom iz Kikinde, a samo dve godine nakon pomenute uloge koja je bila veoma zapažena i koja joj donela nagradu “Feliks” u Berlinu (i zbog koje su je smatrali čudom od deteta), pojavila se u filmu “Suze i njene sestre”.

Diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti, na odseku glume. Bavila se i radio novinarstvom, pet godina se kao voditeljka družila sa slušaocima jedne radio stanice.

Oprobala se 2006. i u rijaliti programu “Veliki brat”. Izuzetno je propraćena bila njena veza sa Zijom Valentinom, sa kojim je pre sedam godina dobila sina.

Lepa glumica nikada nije patila za venčanicom, burmom niti svadbom, pa je i priznala:

“Zijo i ja smo totalno van tih tradicionalnih stvari. Nismo nikada planirali svadbu. Nikada u svom životu sebe nisam zamišljala u beloj haljini, ovakvu, onakvu… Ne, nije nam to važno. Zato je naš Gordan ultramoderan tip, ima dva prezimena Gordan Rizvanbegović Keler”, govorila je glumica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.