SAŠA KOVAČEVIĆ OTKRIO ŠTA JE SVE RADIO OD OPERACIJA NA SEBI! Niko nije OVO očekivao
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

OTKRIO DETALJE SVOG ŽIVOTA

SAŠA KOVAČEVIĆ OTKRIO ŠTA JE SVE RADIO OD OPERACIJA NA SEBI! Niko nije OVO očekivao

Nikada nisam bio debeo, ali sam imao višak kilograma jer se nisam hranio zdravo

Objavljeno:

Iako mnogi tvrde da su za njegov fizički izgled, pored napornih treninga, zaslužne i estetske korkekcije, Saša Kovačević priznaje da je imao samo jednu.

Nikada nisam bio debeo, ali sam imao višak kilograma jer se nisam hranio zdravo. Sada pazim šta jedem i svakodnevno treniram. Zato sam uspeo da smršam 12 kilograma. Tačno je da sam promenio lični opis, ali samo zbog zdravog načina života. Iako neki spominju da sam se izoperisao, jedino sam operisao nos, i to samo zato što sam imao zdravstveni problem - ispričao je pevač za "Hit Informer".

Saša Kovačević
foto: Damir Dervišagić

- Nekad sam jeo i pio sve i svašta. Ali, sada alkohol ne pijem uopšte, već samo vodu i limunadu. Već godinama jedem istu, jednoličnu hranu koja je zapravo bezukusna, ali tako sam navikao. Doručak mi je obilan, pojedem od osam do deset jaja, od čega su dva cela, a ostalo samo belanca.

Za ručak najčešće biram pirinač i piletinu, a za večeru ribu. Najbitnija je disciplina. Neki ljudi nisu karakterno jaki, pa se nakon mesec dana zdrave ishrane vrate starim navikama jer ne mogu da izdrže. Ali ne smeju da odustaju od zdravog načina života! Ni meni nije bilo lako, ali kada uđeš u štos, vrlo brzo se vide rezultati - dodao je Saša.

saša kovačević
foto: Nebojša Mandić

- I moja devojka ide sa mnom redovno u teretanu i trenira. Treba steći zdrave navike. Ja svako jutro počinjem jačim doručkom, pa onda idem u teretanu, ali sada zbog korone uglavnom kod kuće vežbamo i zatežemo telo. Ne treba da se držimo izgovora već da radimo na sebi. Osim što ćemo biti zdraviji, bićemo i srećniji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/HitInformer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.