NJEGOV POVRATAK U ZADRUGU SVI ISČEKUJU:Čolak otkrio svoje planove u novoj godini,a OVO kaže o vezi sa Ivanom Krunić
Foto: instagramscreen

Novogodišnji intervju!

NJEGOV POVRATAK U ZADRUGU SVI ISČEKUJU:Čolak otkrio svoje planove u novoj godini,a OVO kaže o vezi sa Ivanom Krunić

- Mnogo su se nagledali rijalitija, prave sve fejk i vestački, zato i nisu zanimljivi kao neki od prošle sezona - izjavio je bivši zadrugar Bane Čolak.

Objavljeno:

Kontroverzna rijaliti zvezda Bane Čolak neko je ko ne ostavlja ljude ravnodušnim. Za njega mnogi kažu da možete ili da ga volite ili da ga mrzite, sredina ne postoji. Njegovo učešće je obeležilo i Parove i Zadrugu, a i njegov ljubavni život je punio tabloide i portale.

Ono što je najviše zanimalo sve je da li će ponovo ulaziti u Zadrugu, pa smo odlučili da ga to prvo i pitamo.

- Ne planiram ulazak u Zadrugu, smatram da sam se previše dao tamo, baziram se trenutno na spoljni svet i planove napolju - izjavio je Bane Čolak za Espreso.

Bane Čolak
foto: instagramscreen

Bivši zadrugarski par Ivana Krunić i Bane Čolak sve češće su viđeni zajedno u javnosti, što je mnoge iznenadilo, s obzirom na njihov buran raskid i odnos koji su imali do kraja, ali i posle završetka najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" te smo morali da ga pitamo u kakvim su odnosima sada.

- Ivana i ja smo postali odlični prijatelji, družimo se i često provodimo vreme - izjavio je Bane kroz osmeh.

On ne krije da i dalje prati rijalitije, a posebno "Zadrugu". Bane je prokomentarisao novu sezonu i učesnike, čak je i rekao ko je njegov favorit.

- Pogledam često, čak mi i na Instagramu iskoči video u vezi Zadruge. Uvek pogledam one u kojima me spominju, a to se često dešava. Mnogo su se nagledali rijalitija, prave sve fejk i vestački zato i nisu zanimljivi toliko kao učesnisi iz prošlih sezona. Nikad više obmana, lažnih veza... Sve mi je nekako na silu, mislim da ni jedna veza niti emocija nije prava. Navijam da pobedi Neca Tik Tok. Neca do pobede!

Čolak je za Espreso.co.rs snimio i jednu lepu novogodišnju čestitku u kojoj je poželeo sve najbolje čitaocima našeg portala u novoj godini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.