UZ MENE SU OSTALI SAMO ONI PRAVI, MNOGO MI JE BILO TEŠKO: Mlada pevačica otvorila dušu,ovu godinu NEĆE ZABORAVITI!
Foto: Instagramscreen

espreso novogodišnji intervju!

UZ MENE SU OSTALI SAMO ONI PRAVI, MNOGO MI JE BILO TEŠKO: Mlada pevačica otvorila dušu,ovu godinu NEĆE ZABORAVITI!

- Dosta sam suzila krug prijatelja i zaista mislim da su sada uz mene ostali samo oni pravi - izjavila je Aleksandra Mladenović za Espreso.

Objavljeno:

Kada se pojavila prvi put na sceni javnost je bila oduševljena njenim pevanjem, pa su je često upoređivali sa Cecom budući da su rodom iz istog mesta, Žitorađe. Najveću popularnost stekla je učešćem u Zvezdama Granda. Danas, Aleksandra Mladenović jedna od najtraženijih naših pevačica i pre ovog teškog perioda za muzičare, ona je svakodnevno nastupala.

Aleksandra Mladenović
foto: Instagramscreen

Ekskluzivno za Espreso portal ona je rekla da joj je ova godina bila jako teška, ali i da ona ima neke svoje dobre strane kao i da je napravila ozbiljnu čistku što se tiče ljudi koji su bili u njenom životu.

- 2020. godina mi je bila jako teška, a verujem da je i svima. Svi nekako čekamo da ona prođe. Dobra strana je sto sam više imala vremena za sebe, za svoju porodicu i to što sam nekako naučila ko su mi prijatelji i ko zaslužuje da bude prioritet. Dosta sam suzila krug prijatelja i zaista mislim da su sada uz mene ostali samo oni pravi. A loša strana, naravno, Korona, koja je zadesila ceo svet - izjavila je Aleksandra za Espreso.

Aleksandra Mladenović
foto: Instagramscreen

Po čemu ćeš pamtiti ovu godinu i koji su ti prioriteti u životu?

- Pamtiću mnogo toga, bilo je i lepih privatnih dešavanja tako da verujem da nikada neću zaboraviti ovu godinu. Najvažnije je da svi ostanemo zdravi. Naravno da jedva čekam da izbacim nove pesme, nove projekte, ali otom- potom - izjavila je poznata pevačica za naš portal.

Ovako je mlada pevačica čitaocima Espreso portala čestitala Novu godinu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.