TAMARI MILUTINOVIĆ REKLI DA LIČI NA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ, A ONA ODMAH IZGORELA! Oštro je ODBRUSILA i rekla OVO!
Foto: Printscreen

hit

TAMARI MILUTINOVIĆ REKLI DA LIČI NA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ, A ONA ODMAH IZGORELA! Oštro je ODBRUSILA i rekla OVO!

Često se mogu čuti komentari da sve pevačice danas izgledaju isto, da ih je teško razlikovati i da time što se sve "sređuju" kod istog estetskog hirurga sebi prave problem, jer se ni po čemu ne izdvajaju od drugih

Objavljeno: 12:47h

Tamara Milutinović odgovorila je na komentare pojedinih korisnika društvenih mreža da su ona i koleginica Aleksandra Mladenović "ista osoba", a potom se osvrnula i na temu estetskih korekcija.

- Ne po liku, po pesmama me mešaju sa Aleksandrom Mladenović. Nju zovu Tamara Milutinović, mene Aleksandra Mladenović. Tako da, po pesmama nas mešaju i zato što imamo taj neki slični triler i slično pevanje i mislim da je zbog toga, po liku ne, po liku me upoređuju sa nekom španskom glumicom, ali ne znam kako se zove - ispričala je pevačica za "Mondo".

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen, Pink tv

Često se mogu čuti komentari da sve pevačice danas izgledaju isto, da ih je teško razlikovati i da time što se sve "sređuju" kod istog estetskog hirurga sebi prave problem, jer se ni po čemu ne izdvajaju od drugih.

- Slažem se. Sve se isto šminkamo, možda i to. A i naravno to ulepšavanje usta, nos, sve rade po istom principu rekla bih, a ima naravno i tih operacija pa svaka vidi neku drugu, pa pokaže sliku "hoću ja ovako" i onda eto možda se i ugledaju na neke svetske zvezde, pa Kim Kardašijan gledaju, kako je ona zatezala lice, oči i tako to, možda zbog toga. A iskrena da budem nema više šta ni da se izmisli - rekla je Tamara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.