EVO KOGA JE SVE ANA BEKUTA VOLELA! Jednog je ostavila zbog KLAVIJATURISTE, a OVAKO je upoznala Mrku!
Foto: printscreen

otkrivamo

EVO KOGA JE SVE ANA BEKUTA VOLELA! Jednog je ostavila zbog KLAVIJATURISTE, a OVAKO je upoznala Mrku!

Međutim, Bekuta se početkom devedesetih godina na jednoj od svojih turneja zbližila sa klavijaturistom iz benda Slobodanom Smakićem, zbog čega je odlučila da ostavi Preju, a sa njim je bila do 2000. godine

Objavljeno:

Ana Bekuta važi za jednu od naših najboljih pevačica. Početkom osamdesetih godina prošlog veka prijavila se za konkurs koji je tada raspisao šabački bubnjar Predrag Vidović Preja kom je bila potrebna pevačica u tom periodu i tako je njihova ljubav krenula.

Naime, na samom početku karijere je Ana provela 10 godina u nevenčanoj vezi sa šabačkim muzičarem Predragom Vidovićem Prejom. Preja je osamdesete godine proveo u Nemačkoj i Americi, da bi se potom vratio u Srbiju gde je rešio da živi od narodne muzike. Bend je oformio, ali je falila pevačica, pa je raspisao oglas na koji se javila Ana Bekuta, tada Nada Polić. Osim muzičke saradnje koju su imali, Preja i Ana uplovili su i u ljubavnu vezu.

Ana Bekuta
foto: printscreen

Međutim, Bekuta se početkom devedesetih godina na jednoj od svojih turneja zbližila sa klavijaturistom iz benda Slobodanom Smakićem, zbog čega je odlučila da ostavi Preju, a sa njim je bila do 2000. godine.

Nakon toga Ana je imala nekoliko kraćih veza, sve do 2012. godine kada je Bekuta sreću pronašla sa svojim sadašnjim partnerom Milutinom Mrkonjićem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.