TATA JE SAMO OTIŠAO I NIJE SE VRATIO! Jutjuberka Anna Lazarević s knedlom u grlu otvorila dušu o TEŠKOM ŽIVOTU!
Foto: Youtubescreen

nije joj bilo lako!

TATA JE SAMO OTIŠAO I NIJE SE VRATIO! Jutjuberka Anna Lazarević s knedlom u grlu otvorila dušu o TEŠKOM ŽIVOTU!

Dodala je da su joj baka i mama najveća podrška.

Objavljeno:

Jedna od najpoznatijih jutjuberki u Srbiji, Anna Lazarević iznela je nepoznate detalje iz svog privatnog života i otkrila kako se nosi sa negativnim komentarima.

Anna Lazarević
foto: Youtubescreen

- Izgradila sam stav, ličnost, samopouzdanje. Ne obazirem se na negativne komentare, znam da su to ljudi koji sede kod kuće, kojima je dosadno i samo pišu negativne komentare. Nemojte da budete takvi - rekla je.

Priča koju je podelila sa svojim pratiocima je ona o odrastanju bez oca. Dobila je puno komentara podrške, iako joj nije bilo lako da priča o tom delu svoga života.

- Tata je samo otišao i nikada se nije vratio. Ne znam razlog zbog kojeg je on to uradio. Znate kako kažu, najvažnije je biti čovek, a to se sigurno ne može nazvati tako. Ne nedostaje mi on kao on, ali volela bih da imam oca pored sebe. Majka me uvek vodila na treninge, a sve moje drugarice su bodrili očevi. U tom periodu mi je otac nedostajao - rekla je.

Dodala je da su joj baka i mama najveća podrška.

- One su mi najveća podrška. Snimam i sa njima i imamo milionske preglede na videima. Dobro, priznajem, nekad moram da ih teram da se snimaju sa mnom, ali nećemo o tome - rekla je krozosmeh za 24sata.hr.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.