BRUTALAN SNIMAK PRIVOĐENJA BIVŠEG DEČKA TIJANE MILENTIJEVIĆ! Izveden sa LISICAMA, psovao i dobacivao, ONA PLAČE!
Foto: youtubescreen

šok!

BRUTALAN SNIMAK PRIVOĐENJA BIVŠEG DEČKA TIJANE MILENTIJEVIĆ! Izveden sa LISICAMA, psovao i dobacivao, ONA PLAČE!

Tijana Milentijević pozantija i kao Žena od sultana danima je predmet spekulacija u medijima zbog incidenta i navodnog nasilja koje se dogodio sa tadašnjim, sada već bivšim dečkom, inače bubnjarom iz benda.

Objavljeno: 10:09h

Ekipa emisije “Paparaco lov” emitovala je privođenje koje se desilo na Voždovcu po prijavi, a pevačica je tom prilikom bila neispavana i otečena, verovatno od plakanja.

Tokom privođenja, kako se navodi, Tijanin bivši dečko dobacivao je pevačicinom ocu, a pevačica je nakon toga sa saradnikom izašla iz zgrade. Ona se uputila u policijsku stanicu gde je dala izjavu o onome što se desilo između nje i M.K, a zatim je otišla i kod lekara.

Podsetimo, privedeni momak je nakon ovoga oglasio na svom Instagramu pa demantovao nasilje i obećao da će sitina kad-tad izaći na videlo:

“Više puta “izbacivan” iz benda nisam, jednom smo prekinuli saradnju i više ikad nismo nastavili, iako smo se viđali, spavali, izlazili, imali kontakt. Kako neki novinari kažu, hteo da iskoristi slavu popularne pevačice: Na dan kad je izbačena pesma obrisao sam sve slike sa dotičnom, baš iz tog razloga, da ne bi došlo do toga da se ja “šlepam” pored nekog.

(Espreso.co.rs)

Pogledajte video na našem jutjub kanalu:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.