NAKON TOGA JE PROMENILA MIŠLJENJE O FOLKERIMA: Glumica kupila stan zahvaljujući Dragani Mirković!
Foto: printscreen

NISTE ZNALI!

NAKON TOGA JE PROMENILA MIŠLJENJE O FOLKERIMA: Glumica kupila stan zahvaljujući Dragani Mirković!

Ko kaže da ne može da se živi od glume? Proslavljena srpska glumica Branka Katić, koja već duži niz godina živi i radi u Americi, prisetila se blistavih trenutaka glumačke karijere u Srbiji.

Objavljeno:

Naime, ona je 1994. godine glumila u filmu “Slatko od snova”, koji je finansirala folk pevačica Dragana Mirković, a od svog honorara Katićeva je uspela da pazari, ni više, ni manje, nego nekretninu.

Menadžer i producent filma Raka Marić tada je okupio ozbiljnu glumačku ekipu, koju su činili Milorad Mandić Manda, Nebojša Bakočević, Velimir Bata Živojinović, Zoran Cvijanović i drugi, ali je usred snimanja preminuo, nakon čega je o finansijama morala da brine pevačica.

Dragana Mirković
foto: Privatna arhiva

Branka se prisetila iskustava sa snimanja filma, te priznala da je potpuno promenila mišljenje o folk zvezdi sa kojom je glumila.

“Dragana Mirković je bila vrlo korektna, veliki profesionalac. Na tom filmu sam naučila da narodne pevačice nisu neke strašne spodobe. Kada je producent Raka Đokić preminuo, ona je odlazila svakog vikenda u Nemačku gde je pevala, i od tih tezgi donosila novac za završetak snimanja”, rekla je Branka i dodala da je dobila odličan honorar za ulogu Draganine najbolje drugarice Đine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.