SEKA ALEKSIĆ NIKAD ISKRENIJA O ISKUSTVU SA VEŠTAČKOM OPLODNJOM! Podelila sa javnošću detalje, poslušajte pažljivo!
Foto: printscreeen

ŽENE POSLUŠAJTE

SEKA ALEKSIĆ NIKAD ISKRENIJA O ISKUSTVU SA VEŠTAČKOM OPLODNJOM! Podelila sa javnošću detalje, poslušajte pažljivo!

Žena je sa ostvarenom karijerom, posvećena supruga i brižna majka dvoje dece

Objavljeno:

Seka Aleksić neko je ko je, reklo bi se, sebi obezbedila udobar i zdrav život. Žena je sa ostvarenom karijerom, posvećena supruga i brižna majka dvoje dece. Ona ne krije da je za sve u životu što je dobila zaslužna njena vera u Boga, kao i da se sve dešava sa božijom promisli. Ona smatra da joj život nikako ne bi bio promašen čak i da nije bila na veštačkoj oplodnji, ali i priznaje i da zamišlja porodicu sa petoro dece

Osoba sam koja bi volela da ima puno dece, a kada su neke brojke u pitanju ne bih da se izjašnjavam. Ali, recimo kad zamišljam neku sliku moje porodice u budućnosti, zamišljam mene i supruga sa petoro dece – iskrena je Seka koja je zatim odgovorila na pitanje da li bi smatrala da joj je život promašen da joj nije uspela veštačka oplodnja:

Seka Aleksić
foto: Printscreen

Seka je priznala da svoj život ne bi smatrala promašenim da nije bila na veštačkoj oplodnji.

“Naravno da ne bih. Sve što dobro dolazi dobijamo od Boga i ko zna da prepozna ta iskušenja koja prolazi, blago njemu. Ako ne zna, onda teško njemu. Moramo se više obratiti na pravu adresu, a to je pričest, molitva, ispovest. To su neke osnovne stvari koje čovek treba da promeni i uradi da bi nešto dobro dobio. Ne možemo da tražimo od boga stvari, a da ništa ne damo. Smatram da je meni i Veljku potomstvo došlo u pravom trenutku, onda kad je bog smatrao da je pravi momenat, iako smo čekali 7 godina. Stvari se dešavaju kad se čovek najmanje nada, a ja bih dodala i kada ih zaslužuje”, rekla je Seka.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

Pevačica je otvorena rekla da nikada nije bila u depresiji, ali da razume žene koje imaju post-porođajnu, kao i da je to sve sastavni deo života.

“Ne znam šta je depresija, nisam je nikad imala. Znam da imaju žene koje prolaze kroz postporođajnu depresiju i žao mi je. Neko sam ko gleda pozitivno na život i ko veruje u boga i znam da sve ono što dođe i neka iskušenja i lepe stvari, da su božija odluka i volja, i da tu ništa ne možemo da menjamo”, zaključila je Aleksićeva za Blic.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media