KO JE NJENO SRCE, A NIJE MRKA OVOG PUTA! Ana Bekuta otkrila ljubav sa estrade, ko je davno osvojio! Šokiraćete se!
Foto: printscreen

OSVOJENO SRCE

KO JE NJENO SRCE, A NIJE MRKA OVOG PUTA! Ana Bekuta otkrila ljubav sa estrade, ko je davno osvojio! Šokiraćete se!

Otkrila ko joj je omiljeni sa estradne scene i ko joj je osvojio srce među koleginicama

Objavljeno:

U ovonedeljnom izdanju emisije "Amidži šou" gostovali su Ana Bekuta, Marija Šerifović, Nikola Lazetić i Kaja Ostojić. Jedna od igrica "Ili-ili" bila je i za Anu, koja je morala da bira između svojih koleginica koja joj je najomiljenija.

Ana Bekuta
foto: Printscreen

- Uh, za nijansu Prijovićka. Mada volim i Mladenovićku, volim njene pesme. Edita me jako prijatno iznenadila u jednom takmičenju, pretalentovana je, ali ipak ostajem pri Prijovićki.

Ja Milicu Todorović obožavam i ovde menjam mišljenje. Milica je moje srce. Uh, Sanja Vučić je jako dobra pevačica i svestrana, ali ja glasam za Milicu, ona mi je nekako bliža. Sanju ne poznajem, možda bih je i zavolela, a Milicu poznajem, taj njen smisao za humor.

Milica Todorović
foto: Printscreen

Uh, pa kako protiv Marije (Šerifović). Neka je pop pevač, ovo su mi smicalice napravili, ali pošteno je za Mariju. Mariju sam upoznala za ovih pet godina koliko se družimo, vrlo jedna otresita osoba, znaš šta ti misli, kaže ti u lice i nema ljutiš. Nismo ni imale neki konflikt da bismo se zamerale. Vredna je, jako je vredna, a volim i njenu majku, tako to ide, lančano - rekla je Ana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.