NAJLEPŠA VODITELJKA PINKA U PRAZNIČNOM SE*SI IZDANJU: Otkriva šta će biti na njenoj TRPEZI i sa kim će ući u 2021!
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs, Nemanja Nikolić

srećni praznici

NAJLEPŠA VODITELJKA PINKA U PRAZNIČNOM SE*SI IZDANJU: Otkriva šta će biti na njenoj TRPEZI i sa kim će ući u 2021!

Ona često privlači vašu pažnju kako svojim izgledom, tako i divnim programom uz koji milioni započinju svoj dan.

Objavljeno:

Jedna od najlepših naših voditeljki je svakako Dajana Paunović, koju obožavate da gledate u jutarnjem programu televizije "Pink".

Ona često privlači vašu pažnju kako svojim izgledom, tako i dvnim programom uz koji milioni započinju svoj dan.

Simbolično, Dajana nam otkriva kako će da proslavi praznike i šta misli o godini za nama.

Koji momenat iz 2020.godine ti je bio najlepši?

"Prvo moram da kažem da bih ovu godinu opisala kao sudar čoveka sa relanošću. Ne tako lepi događaji koji su nas zadesili prošle godine nastavili su niz i ove kada je u pitanju pošast koja je bacila svet na kolena. Prošle godine svet je širom otvorenih očiju pratio požar u Amazoniji pa poplave u Veneciji, imali smo i Australiju koja se suočila sa požarom koji je bio pretnja po čitav kontinent. Sve to izgleda tako davno a zapravo se sve desilo u prošloj godini, pa zemljotresi koji su se dešavali, a onda je kao poslednja nevolja u nizu početkom godine stigla i epidemija Covida19 i ceo svet našla nespreman." - priča Dajana pa dodaje:

"2020 godina će biti upamćena godina koja je bila puna izazova. Meni je ipak ova godina i pored svega toga donela mnoge lepe stvari. Pored poslovnih uspeha. Vođenja dva jutarnja programa postala sam i član saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda. Uz podršku ministarke zaštite životne sredine i predsednice saveta za rodnu ravnopravnost Irene Vujović, verujem da nas i od naredne godine čeka mnogo lepih stvari u tom resoru za koje ću se zalagati i na kojima ću raditi vrlo posvećeno i temeljno tako da ćemo, verujem, imati razloga za intervjue gde ćemo te uspehe predočiti narodu."

Gde ćeš biti 31.decembra?

"Kao i većina našeg naroda i ja se vladam u skladu sa merama koje propisuje krizni štab i koje usvaja Vlada Republike Srbije. Poštovanje donešenih preventivnih mera je jedini siguran i dokazan način da se zaštitimo od korona virusa. Kako bi što pre izašli iz ove nemile situacije jedini način jeste da budemo odgovorni i vodimo računa o zdravlju sebe i svojih najmilijih. Praznike ću provesti u krugu najbližih ljudi."

Šta će se naći na tvojoj prazničnoj trpezi?

"Svi u porodici smo zaduženi za prazničnu trpezu... Najviše moja mama kojoj ništa nije teško. Ničega ne manjka tog dana, mada se ja trudim da praznična trpeza koliko toliko bude u skladu sa mojim zdravim navikama. Kako tradicija nalaže na trpezi će se naći svega od posne do mrsne hrane. Tako da će svako uživati u onome šta voli."

A šta vam je to sve Dajana poželela i kako vam je čestitala praznike, možete pogledati u klipu ispod:

SREĆNI PRAZNICI!

(Espreso.co.rs/ Lazar Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.