RASTA NE ZNA ŠTA SU STID I SRAMOTA! Zahteva da mu građani Srbije PLATE ODŠTETU zbog posedovanja DROGE?!
Foto: Printscreen/Youtube

užas

RASTA NE ZNA ŠTA SU STID I SRAMOTA! Zahteva da mu građani Srbije PLATE ODŠTETU zbog posedovanja DROGE?!

Advokat dodaje da u suprotnom, ako se dokaže da je kriv "nema pravo na odštetu, tako da sve zavisi od kazne koja će mu biti izrečena"

Objavljeno:

Stefan Đurić Rasta navodno planira postupak protiv države zbog toga što je u pritvoru već 83 dana zbog navodne preprodaje narkotika

Reper i bivši suprug Ane Nikolić Stefan Đurić Rasta, već nekoliko meseci se nalazi u zatvoru zbog navodne preprodaje narkotika.

Njegov advokat prenosi da Rasta smatra da je nezakonito 83 dana iza rešetaka, zbog čega razmatra pokretanje postupka

Rasta
foto: Nemanja Nikolić

- Ako se na kraju ispostavi da Stefan nije potpuno kriv, on će imati pravo na odštetu od države za svu materijalnu i nematerijalnu štetu koja mu je naneta. Moj klijent ima pravo na tužbu i naknadu štete, koja će mu biti isplaćena iz republičkog budžeta, a to znači iz naših džepova - rekao je Rastin advokat Uroš Milosavljević.

Advokat dodaje da u suprotnom, ako se dokaže da je kriv "nema pravo na odštetu, tako da sve zavisi od kazne koja će mu biti izrečena".

- On je potpuno nezakonito iza rešetaka. Nije mu mesto tamo. Tužilaštvo tvrdi da on preprodaje drogu, a mi kažemo da je reč o beznačajnoj količini narkotika koju je on koristio za sopstvene svrhe. Ne postoji nijedan dokaz da on preprodaje drogu, a oni ga zbog toga drže u pritvoru. Sedi u ćeliji jer je poznata ličnost, sve da bi se poslala poruka ljudima da nema nedodirljivih. Nije Rasta jedina osoba koja duva, ali je sporno to što je javna ličnost - rekao je Milosavljević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.