ŽIVELA JE 90-IH MNOGO TEŠKO! Jeleni je jedna poznata pevačica pomogla tada! Danas su jako bliske!
Foto: instagramscreen

POMOĆ PRIJATELJA

ŽIVELA JE 90-IH MNOGO TEŠKO! Jeleni je jedna poznata pevačica pomogla tada! Danas su jako bliske!

Već sa prvim koracima na javnoj sceni Jelena je napravila pravi bum i velikom brzinom je postala zvezda, a njene pesme su pravi hitovi

Objavljeno:

Balkanska pop zvezda Jelena Karleuša muzičku karijeru započela je 1995. godine kada je izdala prvi album “Ogledalce”.

Već sa prvim koracima na javnoj sceni Jelena je napravila pravi bum i velikom brzinom je postala zvezda, a njene pesme su pravi hitovi.

Jelena je danas jedna od naših najpopularnijih pevačica, o kojoj pišu i svetski mediji, a ovakav uspeh ne bi postigla da joj se u ključnom trenutku nije našla niko drugi do folk zvezda Dragana Mirković.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Zahvaljujući Draganinoj novčanoj pomoći Jelena je uspela da snimi prvi album, a o tome je pričala prošle godine u emisiji “Zvezde Granda”.

“Ja sam bila veliki talenat. Moja majka je neko ko je želeo da mi ispuni snove i stane iza mene, nikada mi nije lomila krila, uvek je bila moja najveća podrška. Volela bih da svi roditelji budu podrška svojoj deci”, rekla je Karleuša, a Popović je imao potpitanje:

Dragana Mirković
foto: printscreen

“Ne bih tada sigurno. Ja sam veliki borac u životu i izborila bih se. Lav sam i u životu i u horoskopu. Mnogo bi mi teže bilo. Ali sećam se da je moja majka, kada je trebalo da snimim prvi album, bila honorarni voditelj na radiju i plata joj je bila dve marke. A album koji su mi radili Braja i Zoran Tutunović tada je koštao 25.000 maraka i moja majka je pozajmila te pare od Dragane Mirković 1995-e”, rekla je Karleuša i dobila aplauz.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.