POZNATA VODITELJKA TV PRVE POSLE GODINU DANA SE VRAĆA NA MALE EKRANE! AU, kakvo iznenađenje očekuje gledaoce!
Foto: Printscreen youtube

POVRATAK NA MALE EKRANE

POZNATA VODITELJKA TV PRVE POSLE GODINU DANA SE VRAĆA NA MALE EKRANE! AU, kakvo iznenađenje očekuje gledaoce!

Voditeljka Anđela Đurašković već godinama unazad je prisutna na malim ekranima

Objavljeno:

Povratak na male ekrane voditeljki nakon porodiljskog bolovanja i te kako prija, a ona za Super TV otkriva da je svesna da nije svima po ukusu.

Voditeljka Anđela Đurašković već godinama unazad je prisutna na malim ekranima. Pre nekoliko nedelja gledaoci su imali prilike da je upoznaju u emisiji „150 minuta“ na Televiziji Prva, a tokom našeg razgovora otkrila nam je kakav je bio osećaj da se posle godinu dana vrati na male ekrane nakon trudničkog i porodiljskog bolovanja.

Anđela Đurašković
foto: Printscreen instagram

- Pauza je trajala više od godinu dana. Sa ekrana sam se povukla u sedmom mesecu trudnoće, a vratila sam se kada je beba napunila godinu dana. Tako da sam se veoma uželela posla i osećaj, kada sam ponovo stala pred kameru, bio je fantastičan. Imala sam čak i tremu koja je posle par minuta nestala i sve je bilo kao da pauzu nisam ni pravila. Moj posao je moja velika ljubav i jedva sam čekala da mu se vratim.

Kakvi su bili komentari publike i tvojih prijatelja kada su te ugledali u “150 minuta”?

- Do mene su stizale samo reči hvale i od porodice i prijatelja, i od kolega stručnjaka za ovaj posao, a po komentarima na društvenim mrežama vidim da je i naša publika zadovoljna. Verujem da ima i onih kojima čija nisam šoljica čaja, ali ne bi ni bilo normalno da se svima dopadam. Dobri komentari su uvek vetar u leđa, čine da se opustim i radim najbolje što umem u ovom trenutku.

Anđela
foto: Printscreen youtube

Reklo bi se da si se odlično snašla u ovom formatu. Šta ti ide najlakše, a šta najteže kod realizacije emisije?

- Emisija “150 minuta” je format koji radim od dolaska na Prvu televiziju. Iako sam radila vremensku prognozu u jutarnjem programu, kasnije i „Loto“, uporedo sam bila novinar u redakciji “150 minuta” i pripremala priloge. Tako da je to emisija koju dobro poznajem. Osim toga, imamo sjajnu uredničku i novinarsku ekipu i sve je unapred osmišljeno, organizovano i pripremljeno. Izazov mi je bio da se ja, koja sam jako vesele prirode, uvek nasmejana i na sve gledam pozitivno, prešaltam na ozbiljne teme i ozbiljno ih i iznesem. Naročito sada, u doba korone, kada je svakoga dana glavna tema broj zaraženih i umrlih od virusa.

Da li imaš želju da se oprobaš u nekom drugom formatu?

- Uh, to nije pitanje za nekoga ko je tek započeo novi projekat. Ni ne razmišljam o drugim projektima. Emisija “150 minuta” je emisija koja obrađuje i ozbiljne, društveno odgovorne teme, a sadrži i zabavne segmente rezervisane za muziku, kulturu i umetnost. Šta bi jedan novinar mogao poželeti više od toga?

Trudim se da porodica ne trpi zbog posla

Koliko porodica trpi zbog tvojih poslovnih obaveza?

- Trudim se da trpi što manje. I mislim da uspevam u tome da trpi minimalno, ali sam zato konstantno u petoj brzini. Kao i većina žena koje balansiraju između karijere i porodice, a u svemu tome ni sebe ne zapostavljaju. Ali uživanje na oba polja mi konstantno puni baterije, tako da ni ne poželim da smanjim gas. U stvari, nemam kad to da poželim.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.