OVO JE ŽENA KOJA JE GOCI UPROPASTILA BRAK! Zbog nje joj se raspala porodica, pevačica rešila da progovori!
Foto: printscfreen

SVET JOJ SE RASPAO

OVO JE ŽENA KOJA JE GOCI UPROPASTILA BRAK! Zbog nje joj se raspala porodica, pevačica rešila da progovori!

Popularna pevačica Goca Božinovska devedesetih bila je udata za žestokog momka Zorana Šijana, sa kojim je dobila dvoje dece

Objavljeno: 19:46h

Zbog nje joj se raspala porodica, pevačica rešila da progovori o gorkoj istini

Popularna pevačica Goca Božinovska devedesetih bila je udata za žestokog momka Zorana Šijana, sa kojim je dobila dvoje dece.

Goca Božinovska
foto: Printscreen

Međutim, da u njihovom braku nije sve bilo idilično govori i činjenica da ju je Šijan varao, ne sa bilo kim, već sa njenom komšinicom i prijateljicom Gordanom, sa kojom je kasnije dobio vanbračnog sina.

Pevačica i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Mirka, zbog nje. Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika Vukašina, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva.

Gorana Zorica i Zoran Sijan

Posted by Puls Asfalta on Уторак, 03. децембар 2013.

Iako je mnogo godina detalje o preljubi krila kao zmija noge od očiju javnosti, Božinovska je rešila da progovori o celoj situaciji.

“Jako je teško za svaku ženu da dođe u situaciju da shvati da njen muž vodi dvostruki život. Apsolutno nijednim gestom nije pokazivao da ima nekoga, nisam imala potrebu, nisam osetila ni u jednom momentu da treba da razmišljam da li moj muž ima nekoga. Sad bih bila pametna i dala savet svakoj ženi – pustite muževe da žive svoj život, tako ćete pre sačuvati brak”, rekla je pevačica u “Nacionalnom dnevniku”.

Goca Božinovska
foto: printscreen

Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve OK. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja”, rekla je svojevremeno Goca.

Inače, Gocin i Zoranov sin Vukašin neko vreme je proveo u zatvoru, a uhapšen je 20. juna prošle godine, nakon pucnjave na Novom Beogradu. Inače, sa bratom i sestrom sa očeve strane je u dobrom odnosu.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.