MIŠEL OTVORIO DUŠU O ŠAULIĆIMA! Nije mogao više da izdrži, pa PRIZNAO: Ilda i Sanela ga NISU PRIHVATILE, a tek Goca
Foto: youtubescreen

au!

MIŠEL OTVORIO DUŠU O ŠAULIĆIMA! Nije mogao više da izdrži, pa PRIZNAO: Ilda i Sanela ga NISU PRIHVATILE, a tek Goca

Mišel Gvozdenović iskoristio je priliku da se tokom razgovora sa svojim cimerom Milanom Jankovićem Čorbom pohvali kako su mu pokojni Šaban Šaulić, ali i Hasan Dudić rođaci, a potom je otkrio kakav odnos ima sa Ildom, Sanelom i Mihajlom Šaulićem.

Objavljeno:

Zadrugar je pričao o srodstvu s pevačima, a potom je rekao da nije prisan s njihovom decom. Mišel je istakao da su Ilda i Sanela uvek smatrale da su, pošto su Šabanova deca, malo drugačije.

- Pamtim Šabanovu majku kad smo dolazili u Šabac. Ide Šabanova kuća, pa moja iza. On je bio mojoj babi dever, brat od tetke mom dedi. On, Hasan i moj deda su deca od tri rođene sestre, s tim što moj deda nije bio pevač. Ali je polubrat mog dede s majčine strane bio je ozbiljan pevač, on je učio Šabana da peva - počeo je Mišel, a Čorba ga je pitao da li je bio u kontaktu sa Šaulićem i njegovom decom.

- Nisam imao neki kontakt sa Šabanom. Dođem u Šabac, izgrli me, izljubi, ali nismo bili prisni. Znam Ildu, Sanelu i Mihajla, ali nemam neki odnos s njima. Nemamo mi neku komunikaciju, kad se vidimo, izljubimo se, pozdravimo se. Ja sam živeo u Holandiji, nismo bili toliko prisni. A i oni su po tom pitanju malo čudni. Malo su u fazonu "mi smo Šabanove ćerke" - rekao je Mišel u "Zadruzi", a potom šapnuo i da je Goca Šaulić uticala na to.

- Njegova žena je uvek bila za njenu familiju, a za nas... Ali šta da se radi - rekao je on. Mišel je otkrio i da je Šaulićeva majka bila divna žena, kao i da je pevač od nje nasledio tu vrlinu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.