DEČKO KAĆE GRUJIĆ JE PRAVI ZAVODNIK! Pre nje bio je sa OVOM poznatom CICOM, nije bilo lako da pobedi KONKURENCIJU!
Foto: Printscreen/Instagram

hit

DEČKO KAĆE GRUJIĆ JE PRAVI ZAVODNIK! Pre nje bio je sa OVOM poznatom CICOM, nije bilo lako da pobedi KONKURENCIJU!

Dečko Katarine Grujić, fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić, pre nje je ljubio i druge poznate devojke. Jedna od njih je i Kaćina koleginica iz Sarajeva i trenutna zadrugarka Rialda Karahasanović, s kojom je imao kratku avanturu.

Objavljeno:

O ovoj temi pričalo se i ranije u estradnim krugovima, nakon što se Gobelja pojavio na promociji njenog spota prošle godine u jednom beogradskom restoranu, ali je Rilada tada prikrivala njihovu vezu, pa je govorila da su prijatelji.

Katarina Grujić
foto: Printscreen

Prema našim nepotvrđenim informacijama, upravo u tom periodu Rialda je raskinula sa teniserom Damirom Džumhurom, pa se upustila u neobaveznu vezu sa sadašnjim Grujićkinim dečkom, koja je kratko trajala. Naš sagovornik iz Sarajeva, koji je blizak Rialdi, kaže da je i njoj, a i Gobelji, tada odgovaralo da se u javnosti što manje zna o njihovom odnosu, jer su oboje imali druge prioritete. Ona je želela da se bavi karijerom, a Marko je imao pripreme i mnogo obaveza, tako da nije bio zainteresovan za nešto ozbiljnije. Vreme su provodili, kaže sagovornik, u elitnim restoranima, noćnim klubovima i viđanju u njegovom stanu. Od početka je dogovor bio da to bude veza bez obaveza, tako da, i kada su je okončali, nije bilo teških reči između njih. To dokazuje i Instagram na kome se fudbaler i pevačica i dalje prate i povremeno lajkuju jedno drugom objave.

Rialda
foto: Printscreen youtube, Zadruga

Ipak, nakon ove avanture, kaže nam još jedan pevačicin prijatelj, Rialda je uplovila u vezu sa fudbalerom Nemanjom Milenkovićem, s kojim je krila vezu prvih nekoliko meseci. Pred ulazak u "Zadrugu" oni su raskinuli, a pevačica je u rijalitiju započela ljubavni odnos sa Kenanom Tahirovićem, manekenom iz spota "Žena od sultana" Tijane Milentijević, koji je rekao da je bio u vezi s voditeljkom Marijom Egeljom.

rialda Karahasanović
foto: Printscreen

Inače, Rialda iza sebe ima brak s Alijom Lokvančićem, od koga se razvela posle pet godina, 2017. godine. Iako je on tada o bivšoj pričao sve najgore, te da ga je iskorišćavala, pevačica je nedavno rekla da su izgladili odnose. Pričalo se i da je Rialda bila u šemi sa Slobom Radanovićem, ali je ona to negirala.

Gobelja je bio u dugogodišnjoj vezi sa misicom Majom Tomić, s kojom nije krio ljubav. Sada ljubi Katarinu Grujić, s kojom je nekoliko meseci u vezi, a koju je pre nekoliko dana odveo na putovanje na Maldive. Kaća i fudbaler ne vole da pričaju o svom odnosu u javnosti, ali prema fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama deluju zadovoljno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.