MILICA POSTAJE PEVAČICA?! "Znam da kuvam, perem, igram, sve živo"...A onda OVO rekla!
Foto: Printscreen

SVE UME

MILICA POSTAJE PEVAČICA?! "Znam da kuvam, perem, igram, sve živo"...A onda OVO rekla!

Milica Dabović izazvala je u proteklih par godina mnoštvo naslovnih strana zbog burnih dešavanja na privatnom planu

Objavljeno:

Nekadašnja reprezentativka Milica Dabović izazvala je u proteklih par godina mnoštvo naslovnih strana zbog burnih dešavanja na privatnom planu, a poslednje u nizu je prodavanje stare odeće na društvenim mrežama jer ju je, kako je sama otkrila, bez novca ostavio nekadašnji emotivni partner.

Upravo zbog te medijske zastupljenosti joj je jedan od korisnika društvenih mreža poručio da snimi pesmu i postane pevačica.

Milica Dabović
foto: youtubescreen

- Znam da kuvam, perem, igram, sve živo. Znam da radim, da kopam, sve što postoji. Ali da pevam - ne znam i to ne bih nikad - izjavila je Milica za "Grand News".

U nastavku odgovora, košarkašica je pomešala "autotjun", audio procesor koji služi za korekciju glasa u instrumentalnom izvođenju, i "ajtjuns", multimedijalni veb sistem koji sadrži digitalna dokumenta (muziku, filmove, knjige...).

- Jedino da me stavite na onaj ajtjuns, pa da probam pošto znam da tako od ne-pevača prave pevače - poručila je Dabovićeva, zbog čega su joj mnogi u komentarima sugerisali da se nije precizno izrazila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/GrandNews)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.