NIJE SAMO BITKOIN!OTKRIVENE POSLOVNE RADNJE DARINOG MLAĐANOG DEČKA:Bezobrazno je bogat a evo čime se BAVI U ITALIJI
Foto: Printscreen Instagram

niste znali!

NIJE SAMO BITKOIN!OTKRIVENE POSLOVNE RADNJE DARINOG MLAĐANOG DEČKA:Bezobrazno je bogat a evo čime se BAVI U ITALIJI

Dara Bubamara svoju sreću našla je pored mladog biznismena Tonija, a razlika u godinama od gotovo dve i po decenije njoj ne predstavlja problem ni prepreku.

Objavljeno: 11:53h

Nasmejana je i zaljubljena, a navodno se i njen dečko gotovo uselio u njen dom u Beogradu.

- Odnedavno kad god da je Dara u stanu u Beogradu s njom je i Toni. Ne razdvajaju se uopšte, uselila ga je u svoj dom. Ljudi ih tako nekad čudno zagledaju i komentarišu, vidi se ta razlika u godinama, ali, pravo da vam kažem, meni deluje da oni uživaju. Stalno se smeju, raspoloženi su i veseli, kao tinejdžeri. Očigledno da Bubamari prija ljubav i pažnja, Toni ume s njom. Ona ima stan i u Novom Sadu, i tamo borave zajedno, u neku ruku, uprkos godinama, ta veza deluje ozbiljno - kaže izvor i dodaje:

- Darina zgrada u Beogradu nalazi se u jednom elitnom delu gde se sjatilo dosta poznatih. Očigledno da njoj ne predstavlja problem da ih vide zajedno, opušteno se šetkaju. Mada, parkiraju se tu odmah kod zgrade, često dođu jednim autom. Po mlađanom Toniju se vidi da je iz imućne porodice, a pevačici to mora da laska čim se od njega ne razdvaja.

Dara Bubamara
foto: Printscreen Instagram

Inače, izvesni Toni, koji je ujedno i bivši dečko Dušice Jakovljević, ima svega 20 godina, iako se šuškalo u javnosti da ima 23 godine.

Pohađao je privatnu školu koja nije bila nimalo jeftina, a ogromno bogatstvo uživa zahvaljujući svom ocu. Naime, njegov otac je ugledni biznismen koji drži restorane širom Italije. Samim tim se i Toni iz Šida, gde je živeo, preselio za Italiju kako bi mogao da pomaže ocu.

- Nikada se nije previše isticao novcem, iako ima ogromno bogatstvo. Tata mu posluje u Italiji i samim tim zarađuje odlično. U poslednje vreme vidim da se stalno hvali skupim stvarima, ali verovatno ga je društvo povuklo ili pevačice sa kojima se viđa. Pretpostavljam da mu imponuje da je u visokom društvu. Pre oko dve godine se preselio u Italiju i sve vreme pomaže ocu - kaže dobro upućen izvor.

dara bubamara
foto: Printscreen

Luksuzna i raskošna putovanja ovom paru očigledno nisu strana, a Dara svaki detalj raskoši u kojoj se baškari snimi i podeli sa pratiocima na društvenim mrežama. Mladi biznismen je Daru Bubamaru odveo na Maldive, a kako su mediji brujali, za taj odmor je platio više od 6.000 evra za svega nekoliko dana boravka. Nakon toga je usledilo putovanje na Zanzibar, a potom i u Instanbul.

Pevačica na svakoj od fotografija blista od sreće i zadovoljstva, a prelepi prizori koje je snimala oduševili su njene pratioce. I dok mnogi polemišu o njenoj romansi, očigledno da ona tome ne pridaje previše pažnje, već se trudi da svakodnevno uživa u troškarenju sa dragim.

Bonus video:

(Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.