BORA ĆE DA PLATI DEBELE PARE? Stiže opasna TUŽBA od Necine majke, a otkrila i Santaninu GEJ AFERU sa NJIM?
Foto: Printscreen Youtube

au

BORA ĆE DA PLATI DEBELE PARE? Stiže opasna TUŽBA od Necine majke, a otkrila i Santaninu GEJ AFERU sa NJIM?

Tužiću Boru za sav duševni bol koji je naneo mom sinu Neci i svima nama u kući. Odakle mu pravo da pljuje i vređa mog Necu po svim mogućim osnovama?!

Objavljeno:

Bora Santana je isplivao u prvi plan nakon što je tiktoker Nenad Lazić Neca obelodanio da je zaljubljen u njega, zbog čega je istrpeo niz uvreda od strane veterana "Zadruge".

- Tužiću Boru za sav duševni bol koji je naneo mom sinu Neci i svima nama u kući. Odakle mu pravo da pljuje i vređa mog Necu po svim mogućim osnovama?! Nenad je zbog njega načisto posrnuo - i fizički i duhovno! Izgleda i psuje kao uličar, a nekada je persirao svima u kući i bio primer lepo vaspitanog deteta - izjavila je Nenadova majka Milena za "Alo".

Neca
foto: Printscreen youtube, Zadruga

- Teško nam je da sve ovo gledamo. Bora Santana je p***r! Izneću sve dokaze koji ukazuju na to da se viđao sa jednim dečkom iz Smedereva. Zajedno su išli u više lokala po Smederevu i bili veoma prisni. Imam ljude koji će sve to da potvrde i da otkriju gde su i šta su sve radili.

- S obzirom na to da je i sam gej, kako onda Bora može onoliko da urnište Necu? Pa on je i naveo mog sina da misli da je gej. Pa, sve i da je Nenad biseksualan, kakve veze Bora ima sa tim? Neka ga ostavi na miru! Videćete da će Neca demantovati sve kada izađe napolje, a sada samo igra igru jer želi da što duže ostane u rijalitiju - uverena je Milena.

- Kristijan Golubović i Vladimir Tomović su zaštitnički nastrojeni prema Neci. Kada neko od njih dvojice kaže da ne diraju Necu, Bora se uplaši i smiri. Lepo mu Kristijan kaže: "Neca je podigao tebe, Boro, a ne ti njega. Tebi je pala popularnost, a sad ti je Neca digao rejting više nego ti sam sebi!".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.