NJENO NESTAJANJE JOŠ UVEK JE MISTERIJA! Bila je prva SRPKA STARLETA, zavela je poznatog sportistu,GUBI JOJ SE TRAG!
Foto: prinstscreen

šok!

NJENO NESTAJANJE JOŠ UVEK JE MISTERIJA! Bila je prva SRPKA STARLETA, zavela je poznatog sportistu,GUBI JOJ SE TRAG!

Stanija Dobrojević, Soraja Vučelić, Ana Korać i mnoge druge starlete stekle su veliku popularnost na našim prostorima, ali i šire.

Objavljeno:

Sva ta imena su nam danas veoma dobro poznata, ali ko se seća Mile Arsić.

Bavila se voditeljstvom, manekenstvom i bila prisutna na svim gradskim dešavanjima.

Bila je voditeljka "Arta", "Pinka", "RTS-a", "Stankoma", a proslavila se i izazovnim fotografijama koje je radila za mnogobrojne muške magazine. S obzirom na to da je bila čežnja velikog broja muškaraca neretko je davala intervjue vezane za malo škakljivije teme pa su joj i odgovori bili u tom kontekstu:

Mila Arsić
foto: instagramscreen

- Meni je najjači afrodizijak mozak, i to moraju da znaju svi muškarci. Tu nije bitna veličina polnog organa, mada moram reći da sam imala manje od tri seksualna partnera, pa ne bih znala šta je " mali" , a šta " veliki" - svojevremeno je odgovarala Mila.

Malo ko se seća da je bila u kratkoj romansi sa našim poznatim teniserom Jankom Tipsarevićem, ali romansa nije potrajala. Javnosti je svakako bilo interesantnije da se bavi njenim izgledom, pre nego njenim voditeljskim umećem.

Mila Arsić
foto: instagramscreen

Mila se nakon velike popularnosti povlači iz javnosti gde joj se gubi svaki trag. Očigledno se zasitila voditeljskog posla, a verovatno je i stidljivost učinila svoje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.