OTKRIVENE MRAČNE TAJNE IZMEĐU PEVAČICE SINDI, ŠLJUKE I KNELETA! Nije znala da su žestoki momci, a onda priznala...
Foto: youtubescreen

au!

OTKRIVENE MRAČNE TAJNE IZMEĐU PEVAČICE SINDI, ŠLJUKE I KNELETA! Nije znala da su žestoki momci, a onda priznala...

Ivana Stamenković Sindi gost je u emisiji "Sceniranje" gde je govorila o odrastanju, popularnosti devedesetih godina, Modelsicama, silikonima i mnogim drugim temama koje su sve zanimale o njoj.

Objavljeno:

"Ja sam jako rano počela da se bavim modelingom, sa 13 godina sam počela da se slikam za naslovne strane. Radila sam kao model, a onda je organizovan kasting. Na kasting su došle sve manekenke. Tu smo odabrane nas četiri. Svi su znali za nas preko noći. Mi smo bile deca. Ozbiljnije su nas shvatili nego što smo bile ozbiljne. Sve smo gledale kao igru. Putovale smo dosta. Ponekad bismo otišle za inostranstvo.", rekla je na početku.

Sindi je nakon toga otkrila da ima silikone od 400 kubika u grudima i da je usta dopunila hijaluronom.

"Posle trudnoće meni su grudi nestale skroz, pa sam morala to da odradim. Ali čekala sam punih 7 godina. Ja kad sam otišla kod hirurga on mi je rekao da mora da mi stavi 400 kubika, što mi je tada izgledalo kao da ću da imam dve ogromne lopte. Odbila sam to i čekala sam punih 7 godina da bi ih vratila na onaj obim koji sam imala pre trudnoće. Nije ništa veliko ispalo, ispalo je taman. I usta sam popunila hilauronom i to je to." rekla je, pa se potom dotakla i druženja sa žestokim momcima sa beogradskog asfalta.

Ona je spomenula poznanstvo sa Šljukom, ali i Aleksandrom Kneževićem Kneletom.

"Sećam se da mi je jednom prišao dečko i poljubio me u ruku. Meni je dugarica prišla i pitala me kako se poznajem sa Šljukom. On je bio naš komšija sa Bežanijske kose. Nismo se mi družili, ja sam ga poznavala kao komšiju, ali nisam znala da je bio žestok momak. U današnje vreme se ne zna ko šta i kako. Nema morala i kodeksa. Znamo svi da se tada poštovalo da ne lažeš, da si pošten, da ne kradeš. Ako radiš, zna se gde se radi, kako i šta. Sada se više ne zna ništa. Kneleta nisam upoznala, tada sam bila baš mlada, njega nisam znala. Sve sam ja njih znala na zdravo zdravo. Nisam dobijala poklone od njih", objasnila je.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.