MOJA PORODICA, PRIJATELJI I JA PROLAZIMO KROZ PAKAO ZBOG NJE! Nakon svih optužbi, oglasio se BIVŠI DEČKO TIJANE M.
Foto: instagramscreen

konačno!

MOJA PORODICA, PRIJATELJI I JA PROLAZIMO KROZ PAKAO ZBOG NJE! Nakon svih optužbi, oglasio se BIVŠI DEČKO TIJANE M.

Kao bomba je odjeknula vest u domaćim medijima da je pevačica Tijana Milentijević prijavila policiji da ju je dečko pretukao, a samo nekoliko dana pre toga, ona se pojavila na snimanju emisije i ništa nije ni slutilo da će do ovoga doći. Tijana je bila lepo raspoložena, a sa svojim koleginicama je pričala i smejala se i uživala.

Objavljeno: 18:29h

Sada se ona po prvi put uključila uživo u emisiju pa iznela svoju stranu.

- Ja ne bih preterano detaljisala šta se dešavalo i kako je izgledalo. Osećam potrebu da se obratim svima koji su stali na moju stranu i da se zahvalim svima. Hvala Bogu imam puino prijatelja koji mi pružaju pdršku, rekla je Tijana na početku pa dodala:

- Što se tiče razloga mislim da to nema potrebe da se iznosi. Ne bih rekla da nije tačno šta mediji pišu, u ime to malo ljubavi što je postojalo između nas nije u redu da iznosim detalje. Ne bih demantovala sve štoo je do sada iznošeno.

S druge strane na društvenim mrežama osvanula je poruka bivšeg dečka Tijana Milentijević koji je napisao svoju stranu priče.

Tijana Milentijević
foto: instagramscreen

- Više puta izbacivan iz benda nisam, jednom smo prekinuli saradnju i više ikad nismo nastavili, iako smo se viđali , spavali, izlazili, imali kontakt.

- Kako neki novinari kažu: Hteo da iskoristi slavu popularne pevačice. Na dan kad je izbačena pesma obrisao sam sve slike sa dotičnom, baš iz tog razloga, da ne bude da sam se šlepao

- Pretučena, prebijena , malteretirana osob kako pišu novinari posle jednog dana ne bi bila u stanju da govori a kamoli da se pojavi a televiziji i da daje intervju....rekao je bivši momak M.K. pa nastavio

- Razlog zašto je došlo do svađe neću iznositi, bar ne još uvek,kada bude došlo vreme saznaće se i to. Istina uvek izađe na videlo , tako će i ovaj put.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.