OTAC ŽENE OD SULTANA HTEO DA JOJ PREBIJE DEČKA NASILNIKA! Novi DETALJI nasilja će vas sve PATOSIRATI!
Foto: Prinrtscreen/Youtube

ŠOK

OTAC ŽENE OD SULTANA HTEO DA JOJ PREBIJE DEČKA NASILNIKA! Novi DETALJI nasilja će vas sve PATOSIRATI!

Njen otac bio je besan kada je video uplakanu i isprebijanu ćerku i želeo je da se obračuna s njenim sada već bivšim dečkom, ali je ipak ostao miran, jer je policija radila svoj posao. I Tijanini prijatelji su ga molili da ne čini situaciju još gorom

Objavljeno:

Tijana Milentijević, poznata i kao Žena od sultana, zbog istoimene pesme, pretrpela je nasilje u četvrtak ujutro kada ju je, kako je ona tvrdila u policiji, njen dečko Miša Koljenović, inače bubnjar, fizički nasrnuo na nju u njenom stanu i pesnicom je udario, a potom i polio hladnim tušem.

Milentijevićeva je nasilje prijavila policiji, a pevačica je posle u izjavama medijima rekla da se oseća izuzetno loše i da ne želi da komentariše navedenu situaciju, dok su sada isplivali detalji koji nisu bili poznati javnosti.

Tijana Milentijević
foto: Printscreen Instagram

Uplašena pevačica je, naime, juče nekako uspela da pobegne iz stana kad je nastao haos sa Koljenovićem, a onda je naletela na svog oca, koji je svojim poslom došao iz Kragujevca, dok je njen momak ostao u stanu, u kom ga je i zatekla policija koju je Tijana pozvala, piše "Kurir".

Njen otac bio je besan kada je video uplakanu i isprebijanu ćerku i želeo je da se obračuna s njenim sada već bivšim dečkom, ali je ipak ostao miran, jer je policija radila svoj posao. I Tijanini prijatelji su ga molili da ne čini situaciju još gorom, kako piše pomenuti medij.

U pratnji svog oca Tijana je otišla u Urgentni centar na pregled, a prema ovim saznanjima Miša je dobio zabranu prilaska pevačici od 30 dana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.